Grafisk formgivare

Har du ett genuint intresse för design, marknadskommunikation och bostäder? Är du driven, initiativtagande och behärskar både print och digital produktion? Då kan du vara vår blivande kollega!

Till kommunikationsavdelningen på Magnolia Bostad söker vi nu en grafisk formgivare med placering i Stockholm.

 

Arbetsbeskrivning

Som Grafisk formgivare är du en i teamet på marknads- och  kommunikationsavdelningen. Du kommer arbeta i par med Marknadsprojektledarna som driver vår projekt- och platsmarknadsföring i respektive bostadsprojekt och du kommer även att arbeta nära vår CD.

Vi är måna om hur vi kommunicerar och värnar om vår grafiska identitet och tonalitet för att bygga värden. Magnolia Bostad har projekt på flera platser i landet och det är viktigt att samtliga projekt kommunicerar och uppfattas enligt vårt manér och formspråk – både i print och digitalt.

Du ansvarar för att producera försäljningsmaterial, allt från broschyrer och foldrar till annonser och event- och mässmaterial. Du producerar även presentationsmaterial bland annat i PowerPoint inför event. Vid framtagning av material krävs kontinuerliga avstämningar med våra olika avdelningar, så det är viktigt att vara serviceminded och prestigelös. Du kommer att arbeta med både marknadsavdelningen och övriga avdelningar vid framtagande av presentationer.

 

Erfarenhet

Du har en utbildning i grafisk formgivning från exempelvis Berghs, Beckmans eller motsvarande. Du bör ha några års erfarenhet som grafisk formgivare av digital och tryckt produktion på en marknadsavdelning eller reklambyrå. Du har mycket goda kunskaper i Adobes program och Officepaketet, framför allt PowerPoint. Det är en fördel om du även kan WordPress. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med VR/AR, rörligt och webb.

Rollen kräver en kreativ lagspelare som trivs i rollen som producent. Du är initiativtagande, driven, lösningsorienterad och prestigelös. Du är van att arbeta i ett högt tempo och har en positiv inställning. Du arbetar mot uppsatta mål och deadlines och gillar att hugga i där det behövs.

För mer information och ansökan

Rekryteringen sköts av Hammer & Hanborg. För att söka tjänsten, klicka här.

Om Magnolia Bostad

Magnolia Bostad utvecklar attraktiva och funktionella boenden, såväl hyresrätter som bostadsrätter och hotell, i Sveriges tillväxtorter. Vi är cirka 100 medarbetare på kontoren i Stockholm, Helsingborg, Norrköping och Göteborg. Magnolia Bostad är en av landets största bostadsutvecklare med projekt ibland annat Helsingborg, Storstockholm, Malmö, Uppsala, Karlstad, Göteborg och Eskilstuna. Magnolia Bostads aktie är noterad på Nasdaq Stockholm.