Magnolia Bostad utvecklar Gjuteriet i norra Munktellstaden. Norra Munktellstaden är ett område under stark utveckling och kommer när det är färdigbyggt innehålla cirka 1 200 bostäder.

Gjuteriet Eskilstuna

Projekt

linje_sv

Gjuteriet #3
Eskilstuna

Område: Norr / Munktellstaden
Bostadsrätter: 50 st
Bedömd inflyttning: Mars 2021
Arkitekt: Hidemark & Stintzing
Lägenheter: 1 rok–4 rok
Storlekar: 34 kvm –91 kvm
Pris: 1 095 000 kr–3 725 000 kr

.

Samtliga bilder är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

.

Visning

Har du frågor eller vill boka en personlig visning är du välkommen att kontakta SkandiaMäklarna i Eskilstuna på telefon 016-15 78 50 eller via mejl gjuteriet@skandiamaklarna.se

Lägenheterna Gjuteriet #3

linje_sv

Öppen himmel
– det kallar vi generös takhöjd

Lägenheterna i Gjuteriet #3 karakteriseras av ljus och rymd, här har man låtit takhöjderna klättra från 2,7 till 3,5 meter. Bor du högst upp har du egen terrass på drygt 40 kvm – med himlen som tak!

Husets 1:or på 34 kvadrat har känslan av mini-2:or, med sovalkov som gör att du slipper ha sängen i vardagsrummet. Dessutom har de längsgående balkonger med glasade balkongdörrar. I många av de större lägenheterna finns en gäst-WC och en stor walk in closet som gör vardagen ännu mer bekväm. Vissa har även ett extra stort sovrum med gott om plats för ett hemmakontor, en spjälsäng eller kanske en TV-spelshörna.

Alla lägenheter har ljus och öppen planlösning. Vissa har bardisk mellan kök och vardagsrum – en perfekt plats för stora bufféer eller barn som vill läsa läxorna i väntan på middagen.

Inredningen bjuder på genomtänkta detaljer och gedigna materialval. Vad sägs om kök från Marbodal med rostfria vitvaror och integrerad diskmaskin, golv med vacker 2-stavs ekparkett och massiva innerdörrar. Självklart ingår helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Längst ned i huset bor du med egen uteplats. Den är upphöjd från parken för att skapa en privat sfär. Bor du högst upp har du istället en härlig takterrass med söderläge och vacker vy över norra Munktellstaden.

Vardagsrum_entreplan

 

Helglasade balkongdörrar och takhöjder som klättrar från 2,7 till 3,5 meter släpper in mycket sol och ljus.

Sol ute, sol inne

Lägenheterna i Gjuteriet #3 har stora fönster, generös takhöjd och genomgående planlösningar som släpper in mycket sol och ljus. Alla bostäder har dessutom södervänd balkong, uteplats eller takterrass.

Lägenheterna finns i storlekarna 34-91 kvm. Till höger visar vi ett exempel på en välplanerad 2:a om 48 kvm.

Lägenhetsväljare

linje_sv

Lägenhetsväljare – klicka dig fram i bilden för att hitta din lägenhet!

 

Gammalt möter nytt i ett kvarter med karaktär. Upptäck Gjuteriet – ett modernt boende med industriell charm.

SkandiaMäklarna

linje_sv

Kontakta mäklaren

Niina Tihinen
073-150 76 23

Daniel Sund
070-920 54 64

Anmäl ditt intresse till bostadsrätterna:
Klicka här!

Film

linje_sv

Mer om projektet

Hör Hidemark & Stintzing Arkitekter berätta om projektet Gjuteriet #3 i Eskilstuna.

”Gjuteriet erbjuder välplanerade, funktionella lägenheter, en hög standard och en södervänd gårdsfasad. Ett bra boende helt enkelt!” Gustav Vrang, arkitekt

Området

linje_sv

Gammalt industriområde blir modern stadsdel

Det nya Norr
Munktellstaden är ett område under stark utveckling – från historisk industrimark för bland annat Bolinder-Munktell och Volvo – till en modern och attraktiv stadsdel. Den norra delen av Munktellstaden kommer när den är färdigbyggd att innehålla cirka 1 200 bostäder i nio olika kvarter. Det finns även planer på ett äldreboende och en förskola.

Målsättningen för norra Munktellstaden är att den ska bli en levande stadsdel med huvudinriktning mot kultur, idrott och fritid. Området ligger centralt och har ett attraktivt läge nära Eskilstunaån och Stadsparken. Här finns goda kommunikationer och det är gångavstånd till centrum och Eskilstuna centralstation. Fina cykelvägar och promenadstråk knyter ihop stadsdelarna och det är gott om parkeringsmöjligheter för både cyklister och bilister.

En plats för rekreation
Munktellstaden är en vacker stadsdel med vattendrag, broar och holmar. På sommaren när blommor och grönt frodas blir det en härlig fristad att promenera och umgås i. Strax intill ligger den vackra Stadsparken som löper längs med Eskilstunaån och som erbjuder något för alla.

En ombyggnad av Pråmskjulstorget, en ny kaj och en ny gång- och cykelbro bidrar till att lyfta Munktellstaden som rekreationsområde.

En aktiv stadsdel
Området bjuder på aktiviteter för alla åldrar. Närheten till sport- och kulturaktiviteter som Stadsmuseet, Konstmuseet och Munktellbadet ger möjligheter till en rik och aktiv fritid. Det nyanlagda Munktellbadet är en förstklassig och modern badanläggning för badäventyr, relax och träning.

För den sportintresserade finns även MunktellArenan som är en unik tävlings- och träningsarena. En plats att göra sig av med energi för såväl elitidrottaren som familjen och motionären. I nya STIGA SportsArena arrangeras större idrottsevenemang, konserter och mässor.

Stadsdelen har som du märker mycket att erbjuda under dagens alla timmar. En god måltid kan du äta på närliggande restauranger och caféer och på kvällar och helger ska du hålla utkik efter de konserter och evenemang som kulturarenan Lokomotivet erbjuder.

Galleri

linje_sv


Håll dig uppdaterad!

Få mer information från Gjuteriet #3:


              

Håll dig uppdaterad!

Få mer information från Gjuteriet #3: