Magnolia Bostad utvecklar Gjuteriet i Norra Munktellstaden. Norra Munktellstaden är ett område under stark utveckling och kommer när det är färdigbyggt innehålla cirka 1 200 bostäder.

Gjuteriet Eskilstuna

Projekt

linje_sv

Gjuteriet #3
Eskilstuna

 

Område: Norra Munktellstaden
Bostadsrätter: 50 st
Bedömd inflyttning: 2020
Arkitekt: Hidemark & Stintzing
Lägenheter: 1 rok–4 rok
Storlekar: 34 kvm –91 kvm
Pris: 1 095 000 kr–3 725 000 kr

.

Samtliga bilder är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

.

Nu pågår försäljningen!

Har du frågor är du välkommen att kontakta SkandiaMäklarna i Eskilstuna på telefon 016- 15 78 50 eller via mejl gjuteriet@skandiamaklarna.se.

 

Gammalt möter nytt i ett kvarter med karaktär. Upptäck Gjuteriet – ett modernt boende med industriell charm.

Lägenhetsväljare

linje_sv

Lägenhetsväljare – klicka dig fram i bilden  för att hitta din lägenhet

Lägenheterna Gjuteriet #3

linje_sv

Öppen himmel
– det kallar vi generös takhöjd

Lägenheterna i Gjuteriet #3 karakteriseras av ljus och rymd, här har man låtit takhöjderna klättra från 2,7 upp till 3,5 meter. Bor du längst upp har du egen terrass – med himlen som tak.

Husets 1:or på 34 kvadrat har känslan av mini-2:or, med sovalkov som gör att du slipper ha sängen i vardagsrummet. Dessutom har de längsgående balkonger med glasade balkongdörrar. I många av de större lägenheterna finns en gäst-WC och en stor walk in closet som gör vardagen ännu mer bekväm. Vissa har även ett extra stort sovrum med gott om plats för ett hemmakontor, en spjälsäng eller kanske en TV-spelshörna.

Alla lägenheter har ljus och öppen planlösning. Vissa har bardisk mellan kök och vardagsrum – en perfekt plats för stora bufféer eller barn som vill läsa läxorna i väntan på middagen.

Inredningen bjuder på genomtänkta detaljer och gedigna materialval. Vad sägs till exempel om helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt kök från Marbodal med rostfria vitvaror och integrerad diskmaskin.

Längst ned i huset bor du med egen uteplats. Den är upphöjd från parken för att skapa en privat sfär. Bor du högst upp har du istället en härlig takterrass med söderläge och vacker vy över Norra Munktellstaden.

 

Helglasade balkongdörrar och takhöjder som klättrar från 2,7 till 3,5 meter släpper in mycket sol och ljus.

Sol ute, sol inne

Lägenheterna i Gjuteriet karakteriseras av stora fönster, generös takhöjd och genomgående planlösningar som släpper in mycket sol och ljus. Alla bostäder har dessutom södervänd balkong, uteplats eller takterrass.

 

Stora fönster och öppna planlösningar skapar ljusa och luftiga hem.

SkandiaMäklarna

linje_sv

Kontakta mäklaren

Gabriel Augustsson
076-850 95 93

Niina Tihinen
073-150 76 23

Daniel Sund
070-920 54 64

Anmäl ditt intresse till bostadsrätterna:
Klicka här!

Film

linje_sv

Mer om projektet

Hör Hidemark & Stintzing Arkitekter berätta om projektet Gjuteriet #2 i Eskilstuna.

”Gjuteriet erbjuder välplanerade, funktionella lägenheter, en hög standard och en södervänd gårdsfasad. Ett bra boende helt enkelt!” Gustav Vrang, arkitekt

Området

linje_sv

Gammalt industriområde blir modern stadsdel

Ett attraktivt läge
Norra Munktellstaden är ett område under stark utveckling och kommer när det är färdigbyggt innehålla cirka 1 200 bostäder i nio olika kvarter som byggs av olika fastighetsbolag. Det finns även planer på ett äldreboende och en förskola.

Målsättningen för Norra Munktellstaden är att den ska bli en levande stadsdel med huvudinriktning mot kultur, idrott och fritid. Området ligger centralt och har ett attraktivt läge nära Eskilstunaån och Stadsparken. Här har du goda kommunikationer och gångavstånd till centrum och Eskilstuna centralstation. Fina cykelvägar och promenadstråk knyter ihop stadsdelarna och det finns goda parkeringsmöjligheter för både cyklister och bilister.

En levande stad
Norra Munktellstaden är en levande och vacker stadsdel med vattendrag, broar och holmar. På sommaren när blommor och grönt frodas blir det en vacker fristad att promenera och umgås i. Här finns stora, lummiga parker och fina grönområden. Anslutande ligger den vackra stadsparken som löper längs med Eskilstunaån, med sitt fantastiska läge erbjuder den något för alla.

Stadsdelen har utvecklats från ett gammalt industriområde till en modern stadsdel med ett nytt badhus, en ny arena och nya bostäder.

En ombyggnad av Pråmskjulstorget, en ny kaj och en ny gång- och cykelbro bidrar till att lyfta Munktellstaden som rekreationsområde.

En aktiv stadsdel
Området bjuder på vacker natur och aktiviteter för alla åldrar. Närheten till sport- och kulturaktiviteter som Stadsmuseet, Konstmuseet och Munktellbadet erbjuder goda möjligheter till en rik och aktiv fritid. Det nyanlagda Munktellbadet är en förstklassig och modern badanläggningar med möjligheter för badäventyr, relax och träning.

För den sportintresserade finner du även i området MunktellArenan som är en unik tävling- och träningsarena. En plats att göra sig av med energi för såväl elitidrottaren som familjen och motionären.

Stadsdelen har mycket att erbjuda, och här finns aktiviteter under
dagens alla timmar. En god måltid kan du äta på närliggande restauranger och caféer och på kvällar och helger ska du hålla utkik efter de konserter och evenemang som kulturarenan Lokomotivet erbjuder.

Eskilstuna

linje_sv

En levande stad i konstant utveckling

Stadsdelen
Munktellstaden ligger centralt i Eskilstuna vid Eskilstunaån.

Området bjuder idag på industrihistoria såväl som goda möjligheter till bland annat sportaktiviteter, kulturevenemang, god mat, spännande museer, utbildning, innovativt företagande och hotell.

Stadsdelen har utvecklats från ett gammalt industriområde till en modern stadsdel med ett nytt badhus, en ny arena och nya bostäder.

Det närliggande Pråmskjulstorget byggs om med en ny kaj och en ny gång- och cykelbro kommer att bidra till att lyfta Munktellstaden som område.

Det Nya Norr
Norra Munktellstaden är liksom Munktellstaden gammal industrimark för bl a Bolinder-Munktell och Volvo.

I den södra delen av stadsdelen låg det så kallade Bolinder-Munktell-spåret.

Ett järnvägsspår som kringgärdade Eskilstuna och som förband Munktellstaden med centralstationen.

Idag finns inte rälsen kvar utan man kan bara ana spårets sträckning i form av cykelbanor och gångstråk som löper längs med det gamla spåret.

En pulsåder som kommer att accentueras och ge liv åt det Nya Norr.

Gjuteriet Eskilstuna

Galleri

linje_sv


(Observera att detta endast är en intresseanmälan för mer information om projektet.)

Få mer information från Magnolia Bostad

Anmäl dig här:


              

(Observera att detta endast är en intresseanmälan för mer information om projektet.)

Få mer information från Magnolia Bostad

Anmäl dig här: