fbpx

Norra Kajen är Sundsvalls stora stadsutvecklingsprojekt, där kommunen planerar för totalt 2 500 nya bostäder. I den västra delen av Norra Kajen planerar Magnolia Bostad att bygga en ny stadsdel bestående av ca 800 lägenheter fördelat på sex kvarter.

Projekt

linje_sv

Norra Kajen
Sundsvall

Område: Norra Kajen
Ägandeform: Hyresrätt
Antal bostäder: ca 800
Bedömd inflyttning: 2021
Projektstatus: Projektering

.

På Norra kajen, där Beijers tidigare hade sin bygghandel, planerar Magnolia Bostad nu för sex hemtrevliga bostadskvarter. Här bor du centralt med bara ett par minuters promenad till Sundsvalls centrum – och havet utanför dörren.

Detaljplanen för området vann laga kraft i januari 2019. Nu pågår som bäst planering och projektering. Vi återkommer när det är dags att anmäla intresse. Håll ögonen öppna!

Området

linje_sv

Strålande läge och granne med havet

Vår nya stadsdel växer fram i den västra delen av Norra Kajen, strax nordost om Stenstaden – där Selångersån mynnar i Sundsvallsfjärden. Här planerar vi ca 800 lägenheter fördelat på sex kvarter. Läget är minst sagt centralt, med 3 minuters promenadväg till Sundsvalls centrum. Kommunikationerna med buss är goda och det är även nära till E4:an, för dig som ska ut på vägarna.

Våra kvarter
Kvarterens hus ramar in de gröna innergårdarna, med entréer som möter gatan. Arkitekturen har varierande höjd och material som skapar en levande stadsmiljö.

Ett av kvarteren består av ett höghus på 17 våningar med imponerande utsikt över Sundsvall samt ett parkeringsgarage om sex våningar.

I vår nya stadsdel finns bostäder för alla, mestadels hyresrätter. Hitta ditt drömhem bland 1–4:or för unga och gamla, stora som små familjer.

Karta

linje_sv

Galleri

linje_sv

Stolt sponsor av tjej- och damfotboll

linje_sv

SDFF är en renodlad dam- och flickförening där seniorlaget spelar i Elitettan. Föreningen driver integrationsprojektet SDFF Plus som involverar cirka 200 flickor i olika åldrar. I projektet är fotboll en del av nätverket, där fokus ligger på att skapa självförtroende, trygghet och stolthet. 

Uthyrningsprocessen

linje_sv

Så förmedlas våra hyresrätter

Uthyrningen av våra hyresrätter förmedlas normalt av den aktuella fastighetsägaren eller via den kommunala bostadsförmedlingen på orten.

Så snart vi har mer information kommer det att publiceras på hemsidan.

Intresseanmälan

linje_sv

Håll dig uppdaterad!

Få mer information om Norra Kajen Sundsvall. Genom att anmäla intresse för projektet så får du information om när det är dags att ställa dig i kö för en lägenhet. Magnolia Bostad har ingen egen bostadskö.