Byggnaden kommer att utgöra ett landmärke vid infarten till Nynäshamn med en unik arkitektur, varav del av byggnaden kommer uppgå till 19 våningar. Projektet omfattar både utveckling av bostadsrätter och hyresrätter.

Projekt

linje_sv

Oktaven
Skärholmsdalen

Område: Skärholmsdalen
Ägandeform: Bostadsrätt
Arkitekt: OKK + FRIENDS ARKITEKTUR
& BYGGNADSKONST

.

Samtliga bilder är visionsbilder och
kan avvika från verkligheten

Skärholmsdalen – ett nytt område i Skärholmen

Skärholmsdalen är en ny plats på kartan, ett fantastiskt läge vid Sätraskogens naturreservat och Skärholmen Centrum bara 5 minuter bort. Området är perfekt för dig som vill ha närhet till t-bana, SKHLM och Mälarens vatten!

I det växande Skärholmsdalen planerar vi att utveckla kvarteret Oktaven, flexibla bostadsrätter med närhet till både stad och natur. Här är tanken att kreativiteten ska flöda, då huset bland annat erbjuder en ljudisolerad studio och en verkstad med cykelförråd! Ett perfekt boende för unga vuxna som vill ta steget in på bostadsmarknaden.

Anmäl ditt intresse redan idag
Anmäl här

Anmäl ditt intresse för löpande information och för att få en personlig inbjudan till säljstarten.

Fokus Skärholmen satsar på social hållbarhet

Skärholmsdalen är en del av Fokus Skärholmen, ett stort stadsutvecklingsprojekt med ambitionen att bygga 4 000 nya bostäder. Fler bostäder innebär att det dessutom behövs fler förskolor, skolor, närservice, mötesplatser och grönområden. Fokus Skärholmen har även ett särskilt uppdrag att utgöra profilprojekt för social hållbarhet. Magnolia Bostad är självklart stolta över att få vara en del av denna satsning och vi kommer ha fokus på Skärholmens utveckling i helhet under hela processen.

Bland annat kommer vi att erbjuda en del av de bostäder vi bygger till personer redan boende i området i första hand. Vi kommer även säkerställa att förtur av lokal arbetskraft ges när projektet ska sjösättas. Dessutom är Magnolia Bostad engagerad sponsor i lokala verksamheter som når många och som främjar jämlikhet, mångfald och integration. Vi har valt att stödja lagidrott och företrädesvis fotboll.

På detta sätt hoppas vi kunna bidra till Skärholmens utvecklig och sociala hållbarhet.

Huset

linje_sv

Ett hem med plats för drömmar

I Oktaven får kreativiteten flöda fritt. Det är ett kvarter för dig som vill inspirera och låta sig inspireras. I cykelförrådet kommer det göras en verkstad, där du och grannarna ena dagen kan meka med cykeln och andra dagen snickra, måla eller varför inte skulptera?

Det kommer även att göras en ljudisolerad studio i huset. För den musikintresserade blir rummet en utmärkt musikstudio, men det kan likaväl användas för fotokonst. Intill finns en kombinerad tvättstuga/syrum, där du kan passa på att lägga upp ett par byxor medan du väntar på att tvätten tumlar klart.

Lägenheterna är yteffektiva och flexibla med egen balkong eller uteplats. Många har ett extrarum med plats för det du drömmer om. Ett hemmakontor, en studio eller kanske en egen ateljé?

Den gröna innergården får ett skyddat läge som skapar en lugn och privat sfär. På bottenvåningen mot gatan gör vi plats för lokaler som ger liv och rörelse i kvarteret.

Galleri

linje_sv

Håll dig uppdaterad!

Få mer information från Fyren:


              

Håll dig uppdaterad!

Få mer information från Fyren:


Närliggande projekt: