Piccolo i Ny Stationsstaden i Halmstad har ett centralt och attraktivt läge invid Resecentrum. Här planeras en ny stadsdel med bostäder och hotell med bra kommunikation.

Projekt

linje_sv

Piccolo
Nya Stationsstaden
Halmstad

Område: Nya Stationsstaden
Ägandeform: Bostadsrätt
Antal bostäder: 26
Bedömd inflyttning: 2020
Arkitekt: Maddison

.

Samtliga bilder är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Vid Resecentrum i Halmstad växer Nya Stationsstaden fram. Det blir en levande stadsdel med bostäder, service, hotell och strålande kommunikationer. Stadens centrum finns på nära promenadavstånd och vackra Tylösand bara en busstur bort.

Här bygger vi huset Piccolo med välplanerade och ljusa 2–5:or. Alla lägenheter har genomtänkta planlösningar, hög grundstandard och egen balkong. Bor du längst upp har du en privat takterrass. Till huset hör även en gemensam takterrass, där du kan duka upp till grillfest eller slå dig ner i en solstol och bara vara.

Anmäl intresse redan idag!

Klicka på knappen för att komma till anmälan. Så snart du anmält intresse kommer vår mäklare att kontakta dig.

Svensk Fastighetsförmedling

linje_sv

Välkommen på visning!

Hade du inte möjlighet att närvara på byggplatsvisningen i söndags eller vill ha ytterligare information? Välkommen förbi våra mäklare på Svensk Fastighetsförmedling nu på tisdag.

Tid: Tisdag 16 april kl 17.00-18.00
Plats: Svensk Fastighetsförmedling på Skolgatan 2, Halmstad
Osa: info@magnoliabostad.se eller 0703-97 99 95

Mäklarkontakt:
Mikael Niwenros
mikael.halmstad@svenskfast.se
tel: 035-16 65 40

Lägenheterna

_____

Bo med egen balkong eller takterrass

I huset finns allt från kvadratsmarta 2:or om 40 kvadrat till en rymlig 5:a om 120 kvadrat. Samtliga lägenheter har egen balkong där det finns gott om plats att äta, umgås och njuta. Bor du längst upp har du, förutom en egen balkong, även en solig takterrass med utsikt över takåsarna.

Inredningen bjuder på många bekvämligheter och gedigna materialval. Ditt nya kök har bland annat ugn och mikro i högskåp och helintegrerad diskmaskin, för ett enhetligt intryck. Kakelplattorna i marmor ger köket en tidlös och exklusiv touch.

Badrummet är helkaklat med finesser som klinker i marmor, vägghängd wc, handdukstork och komfortvärme i golvet. I de större lägenheterna finns också en separat gästtoalett.

Varje lägenhet har ett eget källarförråd i garageplanet, dit du enkelt tar dig med hissen utanför din lägenhet.

Huset

_____

Hemma, med känsla av hotell

Piccolo har lånat inspiration från det nya hotellet vi bygger strax intill. Det är inte bara namnet som för tankarna till ett finare hotell, utan även inredningen i husets gemensamma delar. Golvet i trapphuset ger en känsla av en matta, precis som i en hotellkorridor. Väggarna får en dov och stilren färg med tidningshållare och dörrskyltar i mässing.

Välkommen upp, välkommen ut!
Längst upp i huset hittar du den gemensamma takterrassen i strålande söderläge. Här kan du tillbringa sköna sommardagar med en god bok eller bjuda in vännerna på middag under himlen.

Rum vid entrén
På gatuplan bygger vi ett miljörum för sopor och återvinning samt ett kombinerat cykelrum/barnvagnsrum. Här finns också ett rum för bostadsrättsföreningen att nyttja. Vid köp av en bostad i Piccolo kommer du få frågan vad just du skulle vilja att rummet användes till. Kommer det bli ett gym, ett hobbyrum eller varför inte ett övernattningsrum för gäster?

Området

_____

1 min till Resecentrum, 5 min till city, 10 min till havet

Vill du bo centralt med närhet till kollektivtrafik och stadskärnan? Då är Nya Stationsstaden platsen för dig. Bara något kvarter bort från ditt hem ligger nya Resecentrum där all kollektivtrafik nu samlas på samma plats. På tre–fem minuters promenad är du inne i Halmstads mysiga stadskärna. Önskar du ett dopp i havet tar du bussen utanför dörren och är framme i Tylösand på en kvart.

Vårt nya hotell, din nya granne
Strax intill Piccolo bygger vi ett nytt hotell som beräknas öppna sommaren 2020. Hotellet kommer bland annat att erbjuda en restaurang med uteservering samt en terrass med bar. Sväng förbi någon kväll, ta en matbit eller en drink – och bli en del av folkvimlet.

Resecentrum: 1 min till fots
Centrum: 3–5 min till fots
Västra stranden: 10 min till fots
Östra stranden: 10 min med cykel
Prins Bertils stig: 8 min med cykel
Göteborg: 1 hr med tåg

Svensk Fastighetsförmedling

_____

Kontakta mäklaren

Mikael Niwenros
mikael.halmstad@svenskfast.se
tel: 035-16 65 40
mobil: 0703-97 99 95

Anders Nilsson Wall
anders.halmstad@svenskfast.se
tel: 035-16 65 40
mobil: 073-053 03 28‬

Karin Isaksson
karin.halmstad@svenskfast.se
tel: 035-16 65 40
mobil: 0708-36 53 12

Staden

_____

Härliga Halmstad

Halmstad är en kulturstad. En shoppingstad. En konststad. En matstad. En musikstad…. Ja, kort sagt, en stad som bjuder på mycket av allt. Det är mysigt att strosa omkring på gatorna och torgen bland butiker, caféer, restauranger och sevärdheter.

Sommartider, hej hej!
I Gyllene Tiders hemstad är sommaren en enda lång fest. På Solgården i Tylösand är det after beach. Hallandsgården bjuder på allsång och på Kafé Rotundans lilla scen i Norre Katts park uppträder både musiker och poeter. Under den återkommande Gatuteaterfestivalen bjuder staden på teater, akrobatik, musik och mycket mera. Och i september varje år anordnas den magiska Kulturnatten.

Ut i naturen
De vackra naturreservaten kring Halmstad bjuder på storslagen natur med vidsträckta sanddyner, lummig lövskog, branta bergsluttningar och forsande vattenfall. Här finns något för alla, året runt. Vandra, spring, cykla, åk skridskor och paddla kanot.

Vill du ta ett dopp?
Det finns många fina badplatser i staden – allt från kilometerlånga sandstränder till klippbad och enskilda vikar. Välkända Tylösand är ett uppskattat badparadis som även erbjuder restauranger, konserter och evenemang.

Galleri

_____


Länkar och material för bostadsrätterna kommer att uppdateras löpande.

linje_sv

Håll dig uppdaterad!

Få mer information om Ophelias Brygga:


Håll dig uppdaterad!

Få mer information om Piccolo: