Sländan är ett av de största bostadsutvecklingsprojekten i Södertälje, och är attraktivt placerad några hundra meter norr om Stortorget, ett kvarter från Södertälje kanal.

Projekt

linje_sv

Sländan #2
Södertälje

Område: Centrala Södertälje
Ägandeform: Bostadsrätt
Antal bostäder: 38
Arkitekt: Wingårdhs

.

Samtliga bilder är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Södertäljes bästa läge!

Vårt nya kvarter Sländan #2 växer fram i Norra stadskärnan – en av Södertäljes mest attraktiva stadsdelar. Här bor du mellan vetenskapsmuseet Tom Tits och Campus Telge med promenadavstånd till det mesta. 3 minuter till kanalen. 5 minuter till centrum. 11 minuter till pendeln.

I kvarteret bygger vi välplanerade 1–3:or. Lägenheterna är ljusa, med genomtänkta planlösningar och gedigna materialval. Fina tvåstaviga parkettgolv i ek, Marbodalkök samt badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Nästan alla lägenheter har dessutom balkong eller uteplats, antingen mot kanalen eller den grönskande innergården. 

Anmäl intresse redan idag!

Klicka på knappen för att komma till anmälan. Så snart du anmält intresse kommer vår mäklare att kontakta dig.

Fastighetsbyrån

linje_sv

Visning Sländan

Kontakta mäklaren för information
om visning.

Mäklarkontakt
Nahren Younan Linerstad
0720-69 00 69

Lägenheterna

linje_sv

Kvadratsmart boende i en lite smartare stadsdel

Att bo litet ska inte kännas trångt. Så tänker vi när vi ritar husets mindre lägenheter. För att spara plats och planera smart har vi bland annat utrustat 1:orna med kombimaskin i badrummet och sovalkov.

Vissa 2:or har dubbla klädkammare/förråd. Några 3:or har ett smart extrarum som kan användas till hemmakontor, barnkammare eller förråd.

Grundstandarden är hög med bland annat genomgående parkett, diskmaskin och helkaklade badrum. Med hjälp av våra väl valda inredningskoncept gör vi det enkelt för dig att sätta en egen prägel på köket.

I  Sländan #2 bygger vi 1–3:or nära kanalen mellan vetenskapsmuseet Tom Tits, Campus Telge och Södertälje Science Park.

Fastighetsbyrån

linje_sv

Kontakta mäklaren
Nahren_svartvit

Nahren Younan Linerstad
0720-69 00 69
Ansvarig mäklare

Helene_svartvit

Helene Isgren
070-779 49 54
Säljsupport

Storgatan 7, Södertälje
Tel: 08-550 604 50

Lägenhetsväljare

linje_sv

Lägenhetsväljare – klicka dig fram i bilden  för att hitta din lägenhet

Området

linje_sv

Område under utveckling

Södertälje växer så det knakar. Inte minst i den norra delen av stadskärnan, intill Södertälje kanal. Här planeras det för många nya bostäder samt ett varierat utbud av restauranger, kultur, handel, kontor och levande mötesplatser.

Områdets befintliga parker rustas upp och får genomtänkt belysning för att skapa ännu större trygghet. Under bron planeras en inglasad paviljong för marknader och tillfälliga aktiviteter. Platsen framför entrén till Tom Tits blir en del av gatumiljön, där museets installationer och experiment kan spilla ut och överraska de förbipasserande.

Kajen blir kvarterets hjärta – en inbjudande mötesplats med solstolar, trädäck, gräsytor och uteserveringar. Längs med vattnet anläggs fina gångstråk för hundägarna, joggarna och söndagsflanörerna.

Film

linje_sv

Mer om projektet

Hör Wingårdhs Arkitekter berätta om projektet Sländan #2 i Södertälje.

”För att ge huset en egen karaktär har vi utformat det kaxigt och urbant, med ett livfullt uttryck.” Matilda Schuman, arkitekt

För dig som gillar natur och kultur

Tänk, vilken lycka att bo vid vatten och natur, vandringsleder, klättring, fina fiskevatten och svampskogar på nära håll. Runt om Södertälje finns hela 23 naturreservat, flera av dem når du enkelt genom SL:s bussnät. Tre av reservaten ligger nära kvarteret Sländan. Ett annat populärt utflyktsmål mitt i Södertälje är Torekällberget, där du får uppleva livet på landet som förr i tiden.

Smidiga resvägar

Det är enkelt att ta sig till och från kvarteret Sländan. Strax utanför dörren går flera busslinjer och pendeltågsstationen Södertälje Centrum ligger på 11 minuters promenadavstånd. Ska du till Stockholm city är du framme på cirka 40 minuter med buss eller pendeltåg.

Södertälje kanal – bara två kvarter från Sländan
Ta en tur med s/s Ejdern, världens äldsta fungerande koleldade ångfartyg och tuffa fram över Mälarens böljor till Birka, Adelsö, Drottningholm eller Mariefred. Längs med kanalen finns också Nordens största sluss och Södertäljes fina gästhamn.

Staden med 80 olika språk
Södertälje bjuder på en spännande mix av kultur, nöjen och smaker från hela världen. Här finns allt och lite till för dig som tycker om shopping, teater, konst, kultur och god mat.

Granne med Tom Tits

Bredvid Sländan ligger Tom Tits – ett populärt upplevelsecentrum för stora och små. Här får du lära dig mer om teknikens och naturvetenskapens värld genom att prova på spännande och kluriga experiment.

Galleri

linje_sv

Område

linje_sv


Håll dig uppdaterad!

Få mer information från Sländan #2:


              

Håll dig uppdaterad!

Få mer information från Sländan #2:


Närliggande projekt: