fbpx

Hållbarhetskoordinator

Har du ett genuint intresse för miljö, hållbarhet och bostäder? Är du driven och initiativtagande? Då kan du vara vår blivande hållbarhetskoordinator!

Till Magnolia Bostad söker vi nu en hållbarhetskoordinator med placering i Stockholm.

Arbetsbeskrivning

Magnolia Bostad har kraftigt accelererat sitt hållbarhetsarbete de tre senaste åren och letar efter dig som vill vara en nyckelperson i arbetet med nästa utvecklingssprång. Du får en nyckelroll i att engagera fler i hållbarhetsarbetet genom att bygga upp såväl ett hållbarhetsråd som agera kunskapsledare internt. Här är ett heltidsjobb för dig som är social, noggrann och intresserad av hållbarhetsfrågor i byggbranschen!

Du blir en nyckelperson i Magnolia Bostads hållbarhetsteam och kommer ha några huvudsakliga arbetsområden:

 • Starta och leda ett hållbarhetsråd med medlemmar från Magnolia Bostads olika avdelningar
 • Agera stöd och resurs för utvecklingsprojektens hållbarhetsarbete, inklusive certifieringarna av projekten enligt Svanen alternativt Miljöbyggnad Silver
 • Leda och genomföra Magnolia Bostads hållbarhetsredovisning
 • Leda arbetet med Färdplan 2045 och ett klimatneutralt Magnolia Bostad
 • Identifiera best-practices som kan spridas till hela organisationen från de livscykelanalyser och miljörevisioner som genomförts samt leda implementeringen av dessa
 • Driva egna projekt med förbättringsinsatser

Dessutom kommer du att bidra inom arbetsuppgifter utifrån hållbarhetsteamets behov och dina intresseområden och kompetenser. I ditt arbete kommer du att koordinera arbetsuppgifter, projekt och kollegor genom att proaktivt samarbeta med medarbetare i olika delar av koncernen.

Erfarenhet

 • Har gedigna förkunskaper om hållbar utveckling och det är meriterande, men inget krav, med förkunskaper om bygg- eller fastighetsbranschen.
 • Har en relevant högskoleutbildning och har gärna något eller några års yrkeslivserfarenhet. Det är meriterande, men inget krav, med förkunskaper om hållbarhetsredovisning.
 • Gillar att engagera andra, är initiativtagande, gillar att hitta nya lösningar och vågar driva förändring.
 • Du trivs i en dynamisk miljö, gillar att ha mycket kontakt med andra människor och arbeta under stort eget ansvar.
 • Arbetar flytande på både svenska och engelska.

Villkor

Omfattning: Heltidstjänst. Provanställning sex månader, därefter tillsvidare.
Arbetstider: 40 timmars arbetsvecka. Viss möjlighet till flex.
Arbetsplats: Magnolia Bostads kontor i centrala Stockholm. Ca 1 resdag per månad, främst inom Sverige.
Ersättning: Marknadsmässig lön med individuell lönesättning. Sex veckors semester, friskvårdsavtal, resor och aktiviteter för teamet, med mera.
Tillträde: Snarast möjligt, enligt överenskommelse.

Ansökan
Ansök genom att maila till jobb@magnoliabostad.se

För frågor om tjänsten kontakta Christina Hambäck: christina.hamback@magnoliabostad.se, 070-493 43 61

Om Magnolia Bostad

Magnolia Bostad utvecklar attraktiva och funktionella boenden, såväl hyresrätter som bostadsrätter och hotell, i Sveriges tillväxtorter. Vi är cirka 100 medarbetare på kontoren i Stockholm, Helsingborg, Norrköping och Göteborg. Magnolia Bostad är en av landets största bostadsutvecklare med projekt ibland annat Helsingborg, Storstockholm, Malmö, Uppsala, Karlstad, Göteborg och Eskilstuna. Magnolia Bostads aktie är noterad på Nasdaq Stockholm.