fbpx

Affärsutvecklare

Magnolia Bostad söker en driven affärsutvecklare med senior profil till sitt kontor i centrala Stockholm. Du erbjuds möjligheten att få verka och utvecklas i en kreativ arbetsmiljö med ambitiösa kollegor i ett växande bolag.

Om tjänsten

I rollen som affärsutvecklare är du en viktig del av Magnolia Bostads projektverksamhet i tidiga skeden. Du samarbetar kring utvecklingen av projekten med bolagets projektutvecklare. Du ansvarar för att driva och färdigställa projekt i enlighet med uppsatta mål och riktlinjer med företagets övergripande strategi och policy samt medverkar i bolaget utvecklings- och kvalitetsarbete. Resor i tjänsten förekommer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Identifiera nya affärsmöjligheter, genomföra förvärv och avyttringar samt agera huvudansvarig för projektets genomförande fram till färdigställande i samarbete med projektutveckling;

• Identifiera nya projekt genom kommunkontakter och markanvisningar, nätverkande med fastighetsägare och mäklare.

• Analysera affärsmöjligheter genom framtagande av produkten, finansiell analys av affären som helhet, upprättande av projektbudget, projektmål samt projektorganisation.

• Genomföra due diligence processer samt förhandla köpeavtal / genomföra markförvärv.

• Upphandla och koordinera konsulter så som jurister, teknikkonsulter och arkitekter.

• Optimera produkten i form av nyckeltal, kvalitet, funktion och lönsamhet.

• Sammanställa presentationer och erforderlig rapportering samt föredra projekt inför investeringskommittéer och kvalitetsråd.

• Driva detaljplaneprocesser inklusive framtagande av handlingar från volymstudier till bygglovshandlingar i samråd med projektutveckling.

• Upphandla entreprenadavtal i samråd med projektutveckling.

• Hantera projektstyrning av entreprenader inklusive budgetuppföljning i samråd med projektutveckling.

• Genomföra försäljningsprocesser och förhandla säljavtal med institutionella motparter samt ihop med säljteamet övervaka försäljningen av Brf-projekt.

Personliga egenskaper

Du är en analytisk, driven och affärsmässig person som är relationsskapande och har lätt för att knyta kontakter. Vi ser att du som söker har relevant utbildning samt har erfarenhet av liknande roll sedan tidigare. Vidare har du ett ekonomiskt och affärsmässigt tänk samt har lätt att skapa relationer då tjänsten kräver ett gott samarbete såväl inom bolaget som med externa parter i form av investerare, entreprenörer, konsulter, kommuner och kunder. Då det kan förekomma resor och ojämna arbetstider i tjänsten krävs ett flexibelt arbetssätt.

Din ansökan

Vill du bli en del av Magnolia Bostad? Välkommen att söka tjänsten via jobb@magnoliabostad.se. Märk din ansökan med Affärsutvecklare Stockholm. Frågor besvaras av Louise Persson, HR-ansvarig (073-81 32 494).

Om Magnolia Bostad

Magnolia Bostad utvecklar attraktiva och funktionella boenden, såväl hyresrätter som bostadsrätter och hotell, i Sveriges tillväxtorter. Vi är cirka 100 medarbetare på kontoren i Stockholm, Helsingborg, Norrköping och Göteborg. Magnolia Bostad är en av landets största bostadsutvecklare med projekt ibland annat Helsingborg, Storstockholm, Malmö, Uppsala, Karlstad, Göteborg och Eskilstuna. Magnolia Bostads aktie är noterad på Nasdaq Stockholm.