fbpx

Idag öppnar Magnolia Bostads lobby – en ny arena för hållbar samhällsutveckling

Nyhet

linje_sv

Idag öppnar Magnolia Bostads lobby – en ny arena för hållbar samhällsutveckling

Idag slår vi upp portarna till vår lobby, en mötesplats mitt i Stockholm för såväl bostadsköpare, samhällsdebattörer som politiker och branschföreträdare.

Frågor som rör utformningen av morgondagens samhälle engagerar många – hur vi vill leva, bo och umgås i framtiden. Vår ambition är därför att göra lobbyn till något mer än bara ett skyltfönster. Hit är alla välkomna för att diskutera, debattera eller låta sig inspireras, säger Fredrik Lidjan, verkställande direktör på Magnolia Bostad.

I lobbyn på Sturegatan i Stockholm kommer besökare framöver att kunna lyssna på inspirerande talare som berör dagsaktuella frågor, exempelvis hållbarhet, integration och digitalisering. Lobbyn kommer även att bli huvudentré och reception. Detta blir också platsen dit kunder välkomnas för att göra sina bostadstillval.

Arkitekterna bakom lobbyn är byrån Koncept. Magnolia Bostads värderingar Nytänkande, Ambition och Medvetenhet har varit ledord i utformning, funktion och känsla. Hållbara material, olika träslag och sten har fått ta stor plats.

– Ambitionen har varit skapa en inbjudande och välkomnande atmosfär i lobbyn där Magnolia Bostad visar vilka de är. I utformningen har vi valt att fokusera känslan av att komma hem, säger Karin Widmark, ansvarig arkitekt på Koncept.

Vår lobby ligger på Sturegatan 6 i Stockholm och är öppen måndag till fredag kl. 8.00 – 19. 00 och lördag kl. 10.00 – 16.00.

Håll dig uppdaterad!

Få mer information från Magnolia Bostad: