Här bygger vi ett hemtrevligt och levande kvarter med cirka 650 bostäder om 1–4:or på mellan 25–90 kvadrat.

Projekt

linje_sv

Brogårdstaden etapp 1,
Upplands-Bro

Område: Tegelhagen
Antal bostäder: Ca 650 hyresrätter
Bedömd inflyttning: 2020–2022
Arkitekt: ÅWL Arkitekter
Fastighetsägare: Fastighets AB Balder
Uthyrning: Via Slättö Förvaltning

.

Samtliga bilder är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

.

Allt fler vill flytta till Upplands-Bro och kommunen växer så det knakar. Inte så konstigt med tanke på de natursköna omgivningarna, det marina läget alldeles intill Mälaren och närheten till Stockholm City.

Här bygger vi ett hemtrevligt och levande kvarter med cirka 650 bostäder om 1–4:or på mellan 25–90 kvadrat. Lägenheterna har genomtänkta planlösningar, hög grundstandard och egen balkong eller uteplats.

Inflyttning preliminärt Q2 2020–Q4 2022.

Förmedling av hyresrätterna
Fastighetsägaren Fastighets AB Balder har anlitat Slättö Förvaltning för förmedling av lägenheterna.

Klicka på länken nedan för att läsa mer om projektet och anmäla ditt intresse.

Nyttiga länkar och dokument

linje_sv

Lägenheterna

linje_sv

Bo både snyggt och bekvämt

Oavsett om du bor litet eller stort i kvarteret Brogårdstaden har du en välplanerad bostad med bekvämligheter som förenklar din vardag. Köket från Marbodal ger dig gott om plats för både förvaring, middagsstök och bullbak. Lägenheten har genomgående parkettgolv. Det blir snyggast så.

Badrummet är helkaklat med duschvägg i glas och egen tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin. Dessutom har du tillgång till tvättstuga.

Alla lägenheter har egen balkong eller uteplats där du kan dricka kaffe i solen.

Ett stort kvarter med småstadskänsla

I kvarteret Brogårdstaden bygger vi 25 hus med cirka 650 bostäder. Bebyggelsen har en låg skala från 3–5 våningar vilket, tillsammans med planerade småhus i området, ger en hemtrevlig småstadskänsla. Det planeras för gott om parkeringsplatser för bilar och cyklar liksom laddningsstationer för elbilar.

Arkitekturen har ett sammanhållet uttryck men med variation i material, kulör och utformning. En gradering av fasadkulörer tydliggör övergången från stad till natur.

Husen närmast torget får en ljus färgskala som blir allt mörkare med jordiga nyanser ju närmare skogen du bor. Fasaderna kläs i material med naturkänsla som trä och puts. Glasdetaljer ger arkitekturen ännu mer liv och keramiska plattor vid entréer ger ett varmt och välkomnande första intryck.

Mot gatan gör vi plats för rymliga bostadsentréer och uteplatser, där du och dina grannar kan mötas och umgås. I området skapas lugnare och mer intima gårdsmiljöer där grönskan får breda ut sig. Lekpark och utegym kommer att finnas.

I området kommer det även att uppföras ett 70-tal radhus och småhus för de lite större familjerna.

Området

linje_sv

Som på landet, men nära staden

Att bo i Upplands-Bro är att bo i en lantlig idyll med absolut närhet till både skog och vatten. De natursköna omgivningarna bjuder på flera naturreservat och Mälaren med stränder och närmare 50 öar. Här finns något för alla – vandringsleder, badplatser och svampskog. För golfaren finns ett flertal golfbanor, varav Bro Hof Slott har två av Sveriges bästa. Gillar du hästar hittar du ett antal ridanläggningar i närheten och Sveriges nya huvudstadsbana för galoppsport, Bro Park.

Området har en gedigen och spännande historia med anor från vikingatiden. Bro Kyrka som invigdes på 1100-talet finns kvar än idag – en fin och rofylld plats att besöka.

Vill du in till Stockholm City tar det bara 34 minuter med pendeltåg. Det planeras även för snabbpendeltåg som förkortar restiden ytterligare. Enköping ligger 30 minuter bort med bil och Uppsala 50 minuter. Ska du ut i världen tar du dig enkelt med bil till Arlanda på 35 minuter.

Vårt nya kvarter kommer att ha promenadavstånd till mycket. Hjärtat av området blir det nya torget – en trygg och levande mötesplats med butiker, busshållplats samt gröna ytor för umgänge och lek. Lite längre bort ligger Bro Centrum med simhall, äventyrsbad, sporthall, vårdcentral, tandläkare, apotek, blomsterbutik, frisör, gym, matbutiker, café, restauranger och mycket mer. Härifrån går även pendeltåg och bussar. Har du barn finns det gott om förskolor och skolor i närheten.

Håll dig uppdaterad!

Fyll i dina uppgifter för mer information om projektet Brogårdstaden.


              

Håll dig uppdaterad!

Få mer information om Brogårdstaden:


              

Galleri

linje_sv

Uthyrningsprocessen

linje_sv

Förmedling via Slättö Förvaltning

Fastighetsägaren Fastighets AB Balder har anlitat Slättö Förvaltning för förmedling av lägenheterna. Läs mer om deras uthyrningsprocess och anmäl intresse direkt på deras hemsida

Lokalt engagemang

linje_sv

Stolt sponsor av flick- och damfotboll

Bro IK F06/07
För några år sedan drog Bro IK igång ett projekt med syfte att få fler tjejer att börja spela fotboll. Intresset var stort och klubben lyckades bilda två flicklag. Magnolia Bostad är stolt huvudsponsor till flicklaget 06/07 som växt från cirka tolv till trettiosex spelare och numera är ett av klubbens största lag.

Läs mer om Magnolia Bostads engagemang inom svensk flick-och damfotboll samt en intervju med Daniel Roos, utvecklingsansvarig på Bro IK på magnoliabostad.se/fotboll