fbpx

Västra Erikslid,
Skellefteå

I Västra Erikslid cirka 1 km norr om Skellefteå planerar Magnolia Bostad ett helt nytt bostadsområde. Här ska vi bygga ca 300 bostäder med olika upplåtelseformer för små och stora familjer. Inflyttning från slutet av 2022 för hyresrätterna och preliminärt sommaren 2023 för bostadsrätterna.

Projektet kommer att utformas som flerbostadshus i trä med en blandning av friliggande hus och hus i kvartersstruktur. Visionen är att skapa ett hållbart samhälle med mångfald, gemenskap och trygghet.

Närhet till såväl friluftsområdet Vitberget som Erikslids centrum

Goda bussförbindelser med Skellefteå centrum

Projektfakta
Område: Västra Erikslid
Ägandeform: Hyresrätter och bostadsrätter
Antal bostäder: ca 300
Arkiktekt: Liljewall Arkitekter
Bedömd inflyttning: från slutet av 2022

Om uthyrning och säljstart
Bedömd inflyttning för hyresrätterna är slutet av 2022 och för bostadsrätterna sommaren 2023. Anmäl ditt intresse nedan så får du information när det närmar sig uthyrnings- respektive säljstart.

Samtliga bilder är visionsbilder och
kan avvika från verkligheten.

Lägenhetsväljaren

_____

Hitta din bostad

I vår lägenhetsväljare kan du klicka dig runt och hitta en lägenhet som passar just dig. Här ser du också enkelt vilka lägenheter som är lediga och vilka som redan fått sig en köpare.

Håll dig uppdaterad

_____

Intresseanmälan för Västra Erikslid, Skellefteå
Anmäl ditt intresse för att få information när vi närmar oss uthyrnings- och säljstart för projektet. Genom att fylla i dina uppgifter nedan så godkänner du även att Magnolia Bostad delar dessa uppgifter med ansvarig bostadsuthyrare eller mäklare. Magnolia Bostad har inget kösystem till våra lägenheter.


              


Området

_____

Hållbarhet

_____

Hus med omtanke om naturen – och dig

Trä är ett fantastiskt byggmaterial. Inte nog med att det ger vackra fasader som är enkla att underhålla. Det är dessutom ett förnybart och miljövänligt alternativ. Därför har vi valt att bygga kvarterets hus med trästomme och träpanel.

Lokalt engagemang

_____

Stolt sponsor av flick- och damfotboll i Skellefteå

Kort om Skellefteå FF och vår sponsring

Skellefteå FF har som mission “att med fotboll stärka regionen”. Idag märks det genom samhällsviktiga evenemang och genom CSR-projektet Hela Spelaren där Magnolia Bostad är en av sponsorerna. Här stöttar vi med läxläsning, aktiviteter på äldreboende, trygghetsvandring i centrum och aktiviteter för personer med funktionsvariationer på Tisdagsklubben.

Läs mer om Magnolia Bostads engagemang inom svensk flick-och damfotboll på magnoliabostad.se/fotboll

Galleri

_____