Hyllie Gärde är ett kvarter med 427 hyresrätter kring en grön och välkomnande innergård. Här erbjuder vi allt från yteffektiva smålägenheter till vindslägenheter och rymliga 4:or.

Projekt

linje_sv

Hyllie Gärde
Malmö

Hyllie Allé

Område: Hyllie
Arkitekt: Lindberg Stenberg
Ägandeform: Hyresrätt
Antal bostäder: 427
Bedömd inflyttning: 2021
Projektstatus: Under byggnation
Uthyrning: Via Slättö Förvaltning

.

Samtliga bilder är visionsbilder och kan avvika från verkligheten

Hyllie Gärde är ett kvarter med 427 hyresrätter kring en grön och välkomnande innergård. Gården är upphöjd flera meter från gatan, vilket skapar ett ljust läge med privat atmosfär. Här finns stora gräsmattor för lata dagar i solen, lekplatser för barnen och gott om grönska.

I halva markplan kommer City Gross att flytta in en stor, välsorterad matbutik. Andra halvan kommer inrymma ett stort parkeringsgarage med bilpool och laddningsstation för elbilar.

Förmedling av hyresrätterna
Uthyrningen av det här projektet sköts av fastighetsägaren Slättö Förvaltning.

Klicka på länken nedan för att läsa mer om projektet och anmäla ditt intresse.

Nyttiga länkar och dokument

linje_sv

Lägenheterna

linje_sv

Fina materialval och egen balkong

I kvarteret finns ljusa och trevliga hyresrätter. Välj ditt drömboende bland allt från yteffektiva smålägenheter och vindslägenheter till rymliga 4:or. Bostäderna har hög grundstandard med genomgående parkettgolv och generös takhöjd. Badrummen är helkaklade och utrustade med bekvämligheter som tvättmaskin, torktumlare, handdukstork och vägghängd wc samt duschvägg i glas.

Var du än bor i kvarteret har du en egen mini-balkong, balkong eller uteplats.

Kvarteret

linje_sv

Välkommen hem till det bekväma livet!
Visionsbild Hyllie

Bo en trappa upp från matbutiken och garaget
I halva markplan kommer City Gross att flytta in en stor, välsorterad matbutik. Tänk vad bekvämt att bara springa nerför trappan nästa gång du saknar ett paket mjölk. Och apropå bekvämt. Andra halvan kommer inrymma ett stort parkeringsgarage med bilpool och laddningsstation för elbilar. Det kommer även finnas bra möjlighet för cykelparkering och cykelservice.

Då lägenheterna uppförs ovanpå matbutiken och garaget hamnar det första våningsplanet med lägenheter över 6 meter från gatan, vilket minskar insyn och släpper in mer ljus i bostäderna.

Kvarterets arkitektur är stilren och varierad, med fasader i naturmaterial ut mot gatan och trä in mot gården. Husen kommer att uppföras i 3-5 våningar samt ett 11 våningar högt torn som kommer inrymma lägenheter med härlig utsikt över staden.

Trapphusen är inglasade och ljusa och även dessa har hög  grundstandard gällande materalval.

Området

linje_sv

Mitt i staden, nära världen

Vårt nya kvarter är sista etappen i Hyllie, en ny del av Malmö där storskaligt möter småskaligt och gröna ytor möter färgstark arkitektur.

Här finns allt samlat på nära håll: förskolor och skolor, butiker, restauranger, caféer och härliga parker. Det är enkelt att ta dig dit du ska. Närmaste busshållplats finns alldeles utanför dörren och Station Hyllie, knutpunkten för kollektivtrafiken i södra Malmö, ligger på promenadavstånd. På innergården kommer det finnas digitala skärmar som visar aktuella tider för kollektivtrafiken. Hoppar du på tåget vid Station Hyllie är du framme i Malmö C på 6 minuter, Kastrup på 12 minuter och Köpenhamn på 30 minuter.

Allt på en plats
Bara cirka 1 km från ditt nya hem ligger Emporia, Skandinaviens ledande shoppingcenter. Här hittar du butiker, mat, kultur och nöjen i tre plan och en unik park på taket med utsikt mot Öresund.

Gröna sköna Hyllie
I den nya stadsdelen Hyllie skapas grönskande ytor för all typ av rekreation. Bland annat anläggs Badhusparken i området kring Hylliebadet. Det blir en plats med skön mix av ytor för skate, basket, boule, studsmattor, parkour och odling.

Hyllie vattenpark ligger mitt i centrum och är stadens gröna lunga. Här finns träd, grönska och vattenupplevelser av både sinnlig och experimentell karaktär. Ännu en park med vatten som bärande element är Dagvattenparken där lummig skog möter öppen äng i ett böljande vackert landskap.

Lokalt engagemang

linje_sv

Stolt sponsor av flick- och damfotboll

LB07 – IF Limhamn Bunkeflo
LB07 i Malmö är Skånes största fotbollsförening. Vid sidan av den vanliga fotbollsverksamheten driver föreningen ett flertal CSR-projekt i utsatta områden. Ett exempel är Bollsport för tjejer, vilket drivs lokalt som organiserad spontanidrott i anslutning till skoldagen med lokalt förankrade kvinnliga ledare i respektive område. Magnolia Bostad är sponsor för projektet och stödet används framför allt till låneskor och aktiviteter för tjejerna utanför själva fotbollen.

Läs mer om vårt engagemang inom svensk flick-och damfotboll på magnoliabostad.se/fotboll

Galleri

linje_sv

Uthyrningsprocessen

linje_sv

Förmedling via Slättö Förvaltning

Lägenheterna kommer att förmedlas av fastighetsägaren Slättö Förvaltning. Läs mer om deras uthyrningsprocess och anmäl intresse direkt på deras hemsida

Intresseanmälan

Uthyrning av det här projektet sköts av Boplats Syd. För att ställa dig i kö anmäler du dig till Boplats Syds bostadskö. Din kötid börjar räknas från det datum som din inbetalning registrerats.

Håll dig uppdaterad!

Få mer information om Hyllie Gärde:


              

Håll dig uppdaterad!

Få mer information om Hyllie Gärde:


              

Närliggande projekt: