fbpx

Strandblick,
Östersund

Utmed Bangårdsgatan med utsikt över Storsjön och Frösön bygger vi ett nytt kvarter med framför allt 1–2:or, men även ett fåtal 3:or. Här bor du på strålande läge nära vattnet, bara några minuters promenad från stadskärnan. Inflyttning är planerad till 2022.

Klimatsmart kvarter med trähus

Busshållplats utanför dörren

Gångavstånd till Stortorget och Östersunds Centralstation

Projektfakta
Område: Centrala Östersund
Ägandeform: Hyresrätter
Bedömd inflyttning: 2022

Samtliga bilder är visionsbilder och
kan avvika från verkligheten.

Håll dig uppdaterad

_____

Intresseanmälan StrandblickFastighetsbyrån

_____

Välkommen på visning!

Just nu pågår försäljning av Fyren, välkommen förbi våra mäklare på visning.

Tid: Tisdagar kl 17.00-18.00
Plats: Fastighetsbyrån, Fredsgatan 4 i Nynäshamn

Anmäl ditt intresse genom att fylla i formuläret ovan eller kontakta våra mäklare för mer information om lägenheterna i Fyren.

Lägenhetsväljaren

_____

Hitta din bostad

I vår lägenhetsväljare kan du klicka dig runt och hitta en lägenhet som passar just dig. Här ser du också enkelt vilka lägenheter som är lediga och vilka som redan fått sig en köpare.

Hållbarhet

_____

Hus med omtanke om naturen – och dig

Trä är ett fantastiskt byggmaterial. Inte nog med att det ger vackra fasader som är enkla att underhålla. Det är även ett förnybart och miljövänligt alternativ. Dessutom visar forskning att människor mår bättre i trähus. Därför har vi valt att bygga samtliga av kvarterens hus med det som skogen ger oss.

Området

_____

Bo där staden, vattnet och fjällvärlden möts

I Strandblick har du nära till allt. Alldeles intill ditt nya hem finns förskolor, skolor, restauranger och parker. Och på bara några minuters promenad är du framme i Östersunds centrum med ett stort utbud av kultur, handel och service.

På andra sidan järnvägsspåret från vårt kvarter växer Östersunds nya sjönära stadsdel Storsjö Strand fram. Här planerar kommunen för 800 bostäder, verksamhetslokaler, caféer, restauranger och kontor. Det blir en naturlig förlängning av stadskärnan med mysig strandpromenad och många gröna mötesplatser.

Storslagna naturupplevelser – året om
Tycker du om vintersport har du hamnat helt rätt. Spänn på dig pjäxorna och ta en tur i skidspåret längs Storsjön. Eller prova Sveriges längsta upplogade långfärdsskridskobana med start i Vinterparken, mitt i centrala Östersund. Även sommartid finns det gott om aktiviteter runt sjön: bada, fiska, paddla, cykla, vandra – eller utmana vännerna på beachvolleyboll i Surfbukten.

Goda kommunikationer
Från Strandblick är det enkelt att ta dig dit du ska. Närmaste busshållplats finns direkt utanför dörren och på bara några minuters promenad är du framme vid Östersunds tågstation. Ska du ut och flyga kan du enkelt ta dig till Åre Östersund flygplats med bil eller taxi på bara 15 minuter.

Film

_____

”Fyren gör en redan intressant plats ännu mer dramatisk”

Hör Ori Merom och Ari Leinonen på Scheiwiller Svensson arkitektkontor berätta om ett extraordinärt projekt i Nynäshamn.

Galleri

_____