Uthyrning pågår!

Strandblick,
Östersund

Utmed Bangårdsgatan med utsikt över Storsjön och Frösön bygger vi ett nytt kvarter med 1–3 rok i sju olika hus. Här bor du på strålande läge nära vattnet, bara några minuters promenad från stadskärnan. Inflyttning är planerad från december 2020. För mer information och för att anmäla intresse, besök projekthemsidan.

Klimatsmart kvarter med trähus

Balkong eller uteplats

Gångavstånd till Stortorget och Östersunds Centralstation

Strandblick är en del av projektportföljen i ett samarbete mellan Magnolia Bostad och Slättö. Det gemensamma bolaget kommer att utveckla bostäder och samhällsfastigheter för långsiktigt ägande och förvaltning.

Projektfakta
Område: Centrala Östersund
Adress: Bangårdsgatan 16-28
Ägandeform: Hyresrätter
Antal bostäder: 216
Storlekar: 1-3 rok, 28-73 kvm
Bedömd inflyttning: 2020-2021
Förvaltare och uthyrare: Holmströmgruppen

Håll dig uppdaterad

_____

Intresseanmälan StrandblickOmrådet

_____

Bo där staden, vattnet och fjällvärlden möts

I Strandblick har du nära till allt. I närområdet finns förskolor, skolor, restauranger och parker. Och på bara några minuters promenad är du framme i Östersunds centrum med ett stort utbud av kultur, handel och service.

På andra sidan järnvägsspåret från vårt kvarter växer Östersunds nya sjönära stadsdel Storsjö Strand fram. Här planerar kommunen för 800 bostäder, verksamhetslokaler, caféer, restauranger och kontor. Det blir en naturlig förlängning av stadskärnan med mysig strandpromenad och många gröna mötesplatser.

Storslagna naturupplevelser – året om
Tycker du om vintersport har du hamnat helt rätt. Spänn på dig pjäxorna och ta en tur i skidspåret längs Storsjön. Eller prova Sveriges längsta upplogade långfärdsskridskobana med start i Vinterparken, mitt i centrala Östersund. Även sommartid finns det gott om aktiviteter runt sjön: bada, fiska, paddla, cykla, vandra – eller utmana vännerna på beachvolleyboll i Surfbukten.

Goda kommunikationer
Från Strandblick är det enkelt att ta dig dit du ska. Närmaste busshållplats finns i korsningen Nedre Vattugatan/Bangårdsgatan och på bara några minuters promenad är du framme vid Östersunds tågstation. Ska du ut och flyga kan du enkelt ta dig till Åre Östersund flygplats med bil eller taxi på bara 15 minuter.

Lägenheterna

_____

Hem att trivas i

I Strandblick finns allt från kvadratsmarta 1:or om 28 kvadrat, 2:or på 40 kvm med bra förvaring till välplanerade 3:or om 73 kvadrat. Alla lägenheter har balkong eller uteplats och har genomtänkta planlösningar med utrymme för både vila och umgänge.

Köken är inredda med vita luckor från Marbodal och vitvaror från Siemens. I de mindre lägenheterna finns kombinerad kyl/frys och smalare diskmaskin, för att spara plats. Badrummen är helkaklade med glasad duschvägg och handdukstork. En smart kombimaskin med tvättmaskin och torktumlare i ett, spar plats i badrummet.

Samtliga rum har genomgående ekparkett och ljusa väggar, vilket bidrar till ett fint ljusflöde och en bra grund för att komplettera med allt som är du och göra det till ditt hem. Fönsterbänkar i natursten bidrar med finess. Praktiskt och lättstädat med klinker i hall och genomtänkt hallförvaring. 3:orna har dessutom ett rymligt förråd i anslutning till hallen.

Hållbarhet

_____

Hus med omtanke om naturen – och dig

Trä är ett fantastiskt byggmaterial. Inte nog med att det ger vackra fasader som är enkla att underhålla. Det är även ett förnybart och miljövänligt alternativ. Dessutom visar forskning att människor mår bättre i trähus. Därför har vi valt att bygga samtliga av kvarterens hus med det som skogen ger oss.

Strandblick består av 7 olika hus där de två första, hus I och J, har beräknad inflyttning under december 2020.

Galleri

_____