Partille Port,
Partille

Tänk dig att bo med allt du behöver runt hörnet. Skolor, butiker, service och träning. Skog, sjöar och vacker natur. Endast 15 minuter från Göteborgs stadskärna och med bara några trappsteg ner till mataffären. Bekvämt, eller hur!

I Göteborgs nya stadsdel Partille Port utvecklar vi ett kvarter kvadratsmarta 1–3:or. Husen har en vacker gestaltning med varierande höjder. Uteplatser och terrasser blickar ut mot en grönskande innergård. På bottenplan planerar vi en stor matbutik. Husen har en vacker gestaltning med varierande höjder. Uteplatser och terrasser blickar ut mot en grönskande innergård. På bottenplan planerar vi en stor matbutik.

Samtliga bilder är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Projektfakta
Område: Partille City, Partille
Ägandeform: Hyresrätter
Antal bostäder: Ca 230 + handel i bottenplan
Inflyttning: Hösten 2022
Arkitekt: Arkitema Architects

INTRESSEANMÄLAN

Heimstaden är förvaltare och ansvarig för uthyrning av bostäder och lokaler. Läs mer och anmäl ditt intresse på deras hemsida. Klicka här

Projektet

_____

Vi är stolta över att vara en del av Partille Port

Partille Port är ett av Sveriges största bostadsprojekt och ett unikt stadsutvecklingsprojekt i Göteborgsregionen.

Stadsdelen växer fram på ett strålande och naturnära läge, bara 15 minuter från centrala Göteborg. Partille har även ett helt eget city med ett stort utbud av butiker, restauranger, kultur och nöjen. I området finns dessutom eventcentret Partille Arena, kultur-och utbildningscentret Kulturum samt köpcentret Allum. Kommunikationerna är goda med direktbussar till och från Göteborg.

Genom hela Partille går den vackra Säveån som bjuder in till långa söndagspromenader, kanotturer och laxfiske.