Byggnaden kommer att utgöra ett landmärke vid infarten till Nynäshamn med en unik arkitektur, varav del av byggnaden kommer uppgå till 19 våningar. Projektet omfattar både utveckling av bostadsrätter och hyresrätter.

Projekt

linje_sv

Fyren
Nynäshamn

Område: Nynäshamn
Ägandeform: Bostadsrätt
Arkitekt: Scheiwiller Svensson Arkitektkontor

.

Samtliga bilder är visionsbilder och kan avvika från verkligheten

Ett hem inspirerat av sol, vind och vatten

I norra Nynäshamn bygger vi Fyren, ett spektakulärt boende vid Östersjöns strand. Här planerar vi moderna 1–4:or med stora fönster som ger ditt hem ljus och rymd. Alla har egen balkong och bor du i någon av de större lägenheterna har du dubbla balkonger – en med utsikt mot gården och en mot havet.

Anmäl ditt intresse till bostadsrätterna redan idag. Registrera din e-post nedan.

Säljstart

linje_sv

Anmäl ditt intresse för Fyren
redan idag!
Anmäl här

Vi planerar nu för säljstarten av Fyren – välplanerade bostadsrätter med vidsträckt utsikt och närhet till hav och natur.

Anmäl ditt intresse för löpande information och för att få en personlig inbjudan till säljstarten.

Lägenheterna

linje_sv

Blått så långt ögat når

Fyrens lägenheter sträcker sig från kvadratsmarta 1:or till rymliga 4:or. Bostäderna karakteriseras av stort ljusinsläpp och modern design. Väl tilltagna glaspartier och havsutsikt gör att naturen och ljuset kommer nära inpå.

Varje lägenhet har minst en stor balkong och de större lägenheterna har balkong i två väderstreck. Njut av sköna frukostmorgnar och sena middagar med öppen utsikt över havet. Längs balkongernas smäckra spaljéer kan du addera grönska och på så sätt göra fasaden och din balkong ännu mer levande.

Fastighetsbyrån Nynäshamn

linje_sv

Kontakta mäklaren
fyren_mäklare

Markus Martinsson
076-10 44 777

Huset

linje_sv

Ett landmärke vid havet

Med sin karakteristiska vågform och höga torn blir Fyren ett landmärke för hela Nynäshamn. Huset har många olika uttryck. I fasadens glaspartier reflekteras solljuset, naturen och årstidernas skiftningar.

Vardagen i Fyren är både spektakulär och bekväm. Längst ned i huset hittar du en motions- och relaxavdelning. Och utanför porten finns en välkomnande innergård med plats för framtidens fikapauser och grillkvällar.

Området

linje_sv

Nynäshamn – en skärgårdsidyll nära storstaden

I Fyren bor du nära Nynäshamns livfulla centrum som utvecklas allt mer, i takt med att kommunen växer. Strax intill huset finns bland annat gym, apotek, frisör och en stor matbutik. På suterrängplan i byggnadens lägre del, planeras dessutom en förskola med gott om plats för lek. Orkar du inte laga middag, promenerar du ner till någon av hamnens alla restauranger och uteserveringar eller köper med dig nyrökt fisk från rökeriet.

Enkelt att pendla till Stockholm

Närheten till Stockholm gör det smidigt att ta sig till och från Nynäshamn. På 10 minuters gångavstånd ligger pendeltåget som tar dig till Stockholm C på ca en timme. Väljer du bil är du framme på ca 45 minuter. Det finns även goda förbindelser till Gotland.

Storslagen natur för äventyrare

Är du på jakt efter äventyr kan du paddla kajak bland kobbar och skär eller surfa på Torö Stenstrand – känd som Sveriges bästa surfställe. Att vandra längs Sörmlandsleden är också uppskattat bland Nynäshamnborna.

Film

linje_sv

”Fyren gör en redan intressant plats ännu mer dramatisk”

Hör Ori Merom och Ari Leinonen på Scheiwiller Svensson arkitektkontor berätta om ett extraordinärt projekt i Nynäshamn.

Galleri

linje_sv

Håll dig uppdaterad!

Få mer information från Fyren:


              

Håll dig uppdaterad!

Få mer information från Fyren:


Närliggande projekt: