Byggnaden kommer att utgöra ett landmärke vid infarten till Nynäshamn med en unik arkitektur, varav del av byggnaden kommer uppgå till 19 våningar. Projektet omfattar både utveckling av bostadsrätter och hyresrätter.

Projekt

linje_sv

Fyren
Nynäshamn

Område: Nynäshamn
Ägandeform: Bostadsrätt
Arkitekt: Scheiwiller Svensson Arkitektkontor

.

Samtliga bilder är visionsbilder och kan avvika från verkligheten

Fyren – bostadsrätter med vidsträckt utsikt över Östersjön

Fyren är ett nytt landmärke som just nu växer fram vid infarten till Nynäshamn. Här bor du med närhet till både stadsliv och natur – med havet som närmaste granne. En knapp timme från Stockholm är läget perfekt för den som vill kombinera stadsliv och friluftsliv.

Den delvis 19 våningar höga byggnaden blir ett landmärke vid infarten till centrala Nynäshamn. Fyren erbjuder ett havsnära läge med vidsträckt utsikt, unik arkitektur och välplanerade bostäder, relax- och motionsavdelning på bottenplan samt gemensamhetslokal med stor terrass högst upp i huset.

Anmäl ditt intresse till bostadsrätterna redan idag. Registrera din e-post här nedanför.

Säljstart

linje_sv

Säljstart inom kort
Anmäl här

Vi planerar nu för säljstarten av Fyren – välplanerade bostadsrätter med vidsträckt utsikt och närhet till hav och natur.

Anmäl ditt intresse för löpande information och för att få en personlig inbjudan till säljstarten.

Lägenheterna

linje_sv

Ett boende för dig

Luftiga lägenheter med tilltagna glaspartier och havsutsikt gör att naturen och ljuset kommer nära inpå. Fyrens lägenheter sträcker sig från smarta ettor upp till fyror, var och en med generös takhöjd och breda ljusinsläpp – allt tack vare stora fönster.

Varje lägenhet har minst en stor balkong och de större lägenheterna har balkonger i två vädersträck. Som boende i Fyren har du en vacker kuliss oavsett årstid. Med en öppen utsikt över havet är de perfekta för fina frukostmorgnar och fikapauser. De slående vyerna förstärks med den salta doften av hav. Du kan även addera grönska längs balkongernas smäckra spaljéer och göra fasaden än mer levande.

Fastighetsbyrån Nynäshamn

linje_sv

Kontakta mäklaren
fyren_mäklare

Markus Martinsson
076-10 44 777

Sol, vind och vatten

I Nynäshamn bor du nära hav, natur och friluftsliv. Omgivningarna och naturen är en av kommunens största tillgångar – mixen av skärgårdskänsla och sörmländskt insjölandskap. Tillsammans med närheten till Stockholm och Gotland lockar stadsdelen människor från hela Mälardalen.

Fyren – ett namn som speglar dess arkitektur – är ett välkommet tillskott. Den kommer inte bara att bli ett landmärke för staden, det är också en byggnad som lyfter Telegrafen som område.

I området finns många bekvämligheter, bland annat ett gym, apotek, frisör och stor matbutik. I suterrängplan byggs dessutom en förskola med tillgång till generösa lekytor.

Längst med hamninloppet finns flera trevliga restauranger och butiker som lockar till strandpromenader och middagar i en vacker skärgårdsmiljö.

Närmaste pendeltåg till Stockholm är bara cirka tio minuters promenad bort, och det finns också goda förbindelser till Gotland. Om du är sugen kan du även ta färjan direkt från Nynäshamn till Polens paradisort – Gdansk.

Är du sugen på äventyr kan du paddla kajak bland kobbar och skär, eller surfa på Torö Stenstrand – känd som Sveriges bästa surfställe. Att vandra längs Sörmlandsleden är också uppskattat bland Nynäshamnborna. Allt detta tack vare den ständigt närvarande, berikande naturen och vattnet – tillgångar som Nynäshamn besuttit sedan länge. Välkommen till sol, vind och vatten.

Film

linje_sv

Mer om projektet

Hör Scheiwiller Svenssons Arkitekter berätta om projektet Fyren i Nynäshamn.

”Det kommer att bli en symbol för Nynäshamn” Ari Leinonen, Arkitekt

Området

linje_sv

Närhet till stad och natur – med havet som närmaste granne

I området Telegrafen i norra Nynäshamn växer kvarteret Fyren fram. Här utvecklar Magnolia Bostad bostadsrätter och hyresrätter vid Östersjöns strand. Den delvis 19 våningar höga byggnaden kommer att lyfta stadsdelen. Landmärket med sin vågform har formats efter inspiration från den industriella bebyggelsen och havet runt omkring. Det är en byggnad vars fasad skiftar i ton och utseende beroende på dygnets ljus och solens vinkel.

Boendet lämpar sig lika bra för unga vuxna som letar efter första lägenheten som för seniorer och nybildade barnfamiljer.

I Nynäshamn bor du nära hav, natur och friluftsliv. Omgivningarna och naturen är en av kommunens största tillgångar – mixen av skärgårdskänsla och sörmländskt insjölandskap. Tillsammans med närheten till Stockholm och Gotland lockar stadsdelen människor från hela Mälardalen.

Galleri

linje_sv

(Observera att detta endast är en intresseanmälan för mer information om projektet.)

Få mer information från Magnolia Bostad

Anmäl dig här:


              

(Observera att detta endast är en intresseanmälan för mer information om projektet.)

Få mer information från Magnolia Bostad

Anmäl dig här:


Närliggande projekt: