Trygghetspaket

I trygga händer från visning till flytt

Vi bygger hem att trivas i. Men vi ser också till att skapa trygga bostadsaffärer. Vårt trygghetspaket minskar till exempel risken för dubbla boendekostnader om du har svårt att få din gamla lägenhet såld. Dessutom ger vi dig och dina grannar en bra start med en trygg bostadsrättsförening.

Trygga fördelar med nyproduktion

Det finns många fördelar med att köpa nytt. Du slipper budhets och tankar på kostsamma renoveringar och höga driftskostnader. Vi på Magnolia Bostad bygger klimatsmart med kunden i fokus, med genomtänkta planlösningar och fina tidlösa inredningskoncept i nordisk stil. Dessutom kan du vara lugn med att vi lämnar över en felfri bostad. Vi genomför alltid en noggrann slutbesiktning och senare också en två års besiktning. Garantitider är även det en trygghet. För byggnadsarbeten gäller 5 års garantitid och för vitvaror, armaturer och målning 2 års garanti.

Undvik dubbla boendekostnader

Vårt tillträdesskydd innebär att du som bostadsrättsinnehavare har möjlighet att flytta fram tillträdet av din nya bostad i upp till tre månader. Det minimerar risken för att du ska stå med dubbla boendekostnader i de fall försäljningen av din nuvarande bostad drar ut på tiden. Mer om hur du går till väga för att aktivera tillträdesskyddet kan du läsa här.

Skydd vid allvarlig sjukdom

Inträffar det oförutsedda, att du som köpare blir allvarligt sjuk, har du efter prövning rätt att frånträda avtalet. Alternativt rätt att flytta fram tillträdet i upp till 3 månader.

Trygg bostadsrättsförening

Med Magnolia Bostad kan du vara säker på att din förening vilar på en stabil och långsiktig grund. Förutom att föreningens ekonomiska plan är väl granskad ger vi garanti för att förening inte ska drabbas ekonomiskt om alla lägenheter inte blir sålda, eller om husets lokaler inte blir uthyrda. Står några ytor tomma garanterar Magnolia Bostad samtliga insatser, upplåtelseavgifter och årsavgifter.

Dessutom vill vi att du som vill engagera dig i styrelsearbetet ska känna dig trygg i ditt kommande föreningsarbete och erbjuder alla som vill en styrelseutbildning.