Karriär

Jobba hos oss

Vill du jobba i en kreativ arbetsmiljö med ambitiösa kollegor? Hos Magnolia Bostad finns det alltid plats för dig som är kunnig, engagerad och som vill vara en del av framtidens samhällsutvecklare.

Lediga jobb

Sök aktuella lediga tjänster hos oss i vår jobbportal

Till jobbportalen

Vi är Magnolia Bostad

Vi är Magnolia Bostad – en stolt bostadsutvecklare som vill mer. Kanske känner du igen oss på vår varma, gula färg som lyser upp de platser runt om i Sverige där vi är med och utvecklar morgondagens bostäder och stadsdelar. Att vara färgstark kan innebära många saker. Klimatsmarta hus, bostäder där människor har råd att leva och bo och samhällsfastigheter för en långsiktigt hållbar välfärd: För oss är färgen en symbol för närvaro och att vi vågar tänka nytt när vi är med och utvecklar långsiktigt och hållbart i hela landet. Tillsammans med våra samarbetspartners ska vi vässa vårt erbjudande och bli ännu bättre.

Bygg din framtid med oss

Vill du jobba i en kreativ arbetsmiljö med ambitiösa kollegor? Då är Magnolia Bostad en arbetsplats för dig. Vi är ständigt på jakt efter nya kollegor som tillsammans med oss vill utveckla framtidens stadsdelar och förverkliga människors boendedrömmar.

Vi är finns i Malmö, Göteborg och Stockholm. Vi utvecklar nya boenden, såväl hyresrätter som bostadsrätter och samhällsfastigheter i attraktiva lägen i Sveriges tillväxtorter och storstäder.

Hos oss ges du möjlighet att växa och utvecklas. Egna initiativ uppmuntras och medarbetare får stort eget ansvar. Vi arbetar aktivt med vår företagskultur samt styrkor och utvecklingsområden.

På Magnolia Bostad arbetar människor med olika bakgrund, kompetens och erfarenhet. Affärsutvecklare, projektutvecklare, kommunikation och marknadsansvarig är några av våra roller. Arkitekt, receptionist och bolagsekonom är andra. Vill du utvecklas med oss och vara med på vår fortsatta resa besök Jobbportalen.

Möt våra medarbetare

Hur är det att arbeta på Magnolia Bostad? Här får du möjlighet att träffa några av oss!

Klas Ljungberg, Affärsgenerering Kommun

Florence Olsson, Gruppchef Projektutveckling

Sebastian Danielsson, Koncernredovisningsspecialist

Ulrika Mattsson
HR

Liselott Spånhed
HR