Inredningskoncept

Hitta hem med våra inredningskoncept

För att göra det enkelt för dig som ska köpa bostad har vi skapat tre inredningskoncept med materialval som vi vet att många uppskattar. Koncepten är signerade Lotta Agaton Interiors och kallas för Frost, Dis och Vass. Inredningen är genomtänkt utifrån ett hållbart perspektiv och noga utvald för att ge ditt hem en stilren känsla som håller över tid. Inredningskoncepten väljs i sin helhet. Du erbjuds även valmöjligheter kring vitvaror, parkettgolv och kompositbänkskiva i kök mot en extra kostnad.

Magnolia Bostads inredningskoncept är genomtänkta utifrån ett hållbart perspektiv. I största möjligaste mån har inredarna valt miljövänliga material från närproducerade leverantörer. Men hållbarhet handlar också om att skapa inredning som står sig med tiden och som man inte vill byta ut i första taget. Inredningskoncepten väljs i sin helhet. Du erbjuds även valmöjligheter kring vitvaror, parkettgolv och kompositbänkskiva i kök mot en extra kostnad.

Bilderna nedan är exempel på kök och badrum och kan skilja sig i olika projekt.

Frost – klassiskt och tidlöst

Det stilrena konceptet Frost har en neutral bas med detaljer i krom. Bänkskivan i laminat med rak framkant har en matt yta som ger en exklusiv känsla. Kökets vita luckor och stänkskydd i granitkeramik inspirerat av gråvit carraramarmor går igen i badrummets skåp och klinkers. I badrummet har inredarna lekt med proportioner genom att klä väggarna med stående kakelplattor, som ger känslan av en rymligare takhöjd.

Dis – varmt och harmoniskt

Det här är ett koncept i tiden, men som samtidigt är utformat för att hålla över tid. Paletten har en grund i grått och beige med svarta detaljer som skapar kontrast och djup. Luckorna går i en ostronbeige nyans. Till det adderas ett kakel som går ton i ton. Kaklet har struktur som ger intrycket av att plattorna är handgjorda. Till golvet i badrummet har inredarna valt en nougatfärgad klinker i terazzo som ger ett mjukt och harmoniskt intryck.

Vass – naturligt och enkelt

Att inreda med trä ger ditt hem en organisk och ombonad känsla. I det här smakfulla konceptet dominerar träluckor med ljus ton och liggande ådring. För att ytterligare lyfta fram den naturliga stilen går blandare och bänkskiva i vitt. Badrummet har samma vita, matta kakelplatta som övriga badrum och en klinkers med terazzomönster. Det här är ett koncept med fokus på enkel minimalism. Genom att balansera det naturliga med det avskalade skapar vi en stram inredning som samtidigt är full av liv och värme.

Koncept signerade Lotta Agaton

Läs mer om Lotta Agaton här