Carl Lundin ny regionchef på Magnolia Bostad
2022-01-11

Carl Lundin ny regionchef på Magnolia Bostad

Carl Lundin har utsetts till Regionchef Norr på Magnolia Bostad. Regionkontoret öppnades i Umeå för drygt ett år sedan och driver för närvarande flera projekt i bland annat Luleå, Skellefteå, Sundsvall och Östersund.

”Vi på Magnolia Bostad har en stark tro på norra Sverige som en attraktiv plats för såväl boende som, jobb och fritid. Carl Lundin har varit tillförordnad Regionchef Norr och axlat rollen på ett förtjänstfullt sätt. Det känns väldigt positivt att Carl fortsättningsvis kommer vara ansvarig för Region Norr och jag har stor tilltro till både honom och teamet i Umeå”, säger Johan Tengelin, VD Magnolia Bostad.

Carl har varit anställd på bolaget sedan 2018 och jobbade dessförinnan på Cushman & Wakefield och Skanska. Han är utbildad civilingenjör vid KTH.

Magnolia Bostad bidrar till samhällsomvandlingen som sker i norra Sverige genom att utveckla moderna och klimatsmarta bostäder och samhällsfastigheter. Efterfrågan är mycket stark – den stora utmaningen ligger i att förverkliga nya detaljplaner och att få byggproduktionen att hålla jämnt tempo med tillväxten i den gröna industrialiseringen. Med de ambitiösa resurser som både näringslivet och politiken nu bidrar med ser jag framför mig en fortsatt ljus framtid för Region Norr”, säger Carl Lundin, Regionchef Norr.