Hipp hurra för Magnolia Bostads lobby, 1 år!
2020-01-15

Hipp hurra för Magnolia Bostads lobby, 1 år!

För ett år sedan öppnade vi dörrarna till vår lobby på Sturegatan 6 i Stockholm. Idén var att göra lokalen till något mer än bara en reception och skyltfönster. Det ska vara en mötesplats för såväl bostadsköpare som samhällsdebattörer, politiker och människor i branschen.

Frågor som rör utformningen av morgondagens samhälle engagerar många – hur vi vill leva, bo och umgås i framtiden. Till Magnolia Bostads lobby är alla välkomna för att diskutera, debattera eller låta sig inspireras.

Lobbyn är en levande och flexibel mötesplats som används till allt från frukostseminarier om hållbarhet, integration och digitalisering till bostadsvisningar och andra event. Hit välkomnas också kunder för att göra tillval till sina nya hem. Företagets samarbetskommuner har även möjlighet att använda lobbyn som utställningslokal. I höstas flyttade Örebro Kommun in under några veckor och nu står fler kommuner på tur.

En av receptionisterna som möter dig när du kliver in i lobbyn på Sturegatan 6 är Alexandra Skeppström.

– Det roligaste med mitt jobb är att jag får ha första kontakten med våra kunder, men också med våra medarbetare. Lobbyn är som ett gemensamt vardagsrum. Många av våra kollegor tar med sig datorn och sätter sig här när de behöver bättre arbetsro, har ett möte som inte kräver stängda dörrar eller bara vill byta miljö för en stund, berättar Alexandra.

Anna Edling, som arbetar med Alexandra i lobbyn, menar att det finns många goda anledningar att kika in om man har vägarna förbi.

– Eftersom vår lobby är placerad så bra mitt på Stureplan får vi ofta spontana besök. Många har inte sett oss förut och är väldigt nyfikna, så den vanligaste frågan vi får är vad vi gör här. Det är bara roligt. Vi bjuder gärna på en kopp kaffe och berättar mer om Magnolia Bostad, säger Anna.

Välkommen in i lobbyn och känn dig som hemma!

Öppettider:
Måndag–fredag kl 08–19
Lördagar kl 10–16