”Jag bor litet, men det känns stort.”
2019-12-16

”Jag bor litet, men det känns stort.”

Lilium topp 5 – enligt Brian: Allt är nytt Egen diskmaskin och tvättmaskin/torktumlare Lugnt och skönt i kvarteret Egen balkong i soligt läge Gångavstånd till Willys

Varför valde du att flytta till Nyby i Gamla Uppsala?

Jag flyttade till Uppsala för att plugga och visste inte så mycket om området kring Gamla Uppsala. Nu har jag bott här i några månader och gillar verkligen omgivningarna. Det är skönt att bo en bit bort från stressiga och livliga city. I mitt kvarter är det så lugnt och skönt.

Vilken är din favoritplats hemma och varför?

Min säng. Eftersom jag bor i en etta blir den en central del i rummet. Här sitter jag och tittar på film. En framtida favoritplats kan nog bli min balkong. Den har utsikt mot innergården och ligger i härligt sydvästläge. I vår ska jag göra iordning den med möbler och växter, så jag kan sitta där ute och plugga i solen.

Hur skapar du julstämning hemma?

Jag har inte plats för någon stor julgran. Däremot har jag en minigran på matbordet med några julkulor och ljusslingor. Och så har Magnolia Bostad fixat lite julstämning utanför entréerna med granris, så det känns mysigt att komma hem.

Har du lärt känna några av dina nya grannar än?

Förra veckan hade vi ett glöggmingel med grannarna på gården. Då fick jag lite koll på vilka som bor i kvarteret. Det är bra om man behöver låna någonting av varandra framöver.

Lilium topp 5 – enligt Brian:

  1. Allt är nytt
  2. Egen diskmaskin och tvättmaskin/torktumlare
  3. Lugnt och skönt i kvarteret
  4. Egen balkong i soligt läge
  5. Gångavstånd till Willys

Läs mer på magnoliabostad.se/lilium