”Läget är fantastiskt, mitt i centrala Göteborg.”
2020-02-03

”Läget är fantastiskt, mitt i centrala Göteborg.”

2018 startade Magnolia Bostad upp ett nytt kontor i Göteborg. Nu har verksamheten växt och flyttat till nya lokaler alldeles vid kanalen på Stora Nygatan 31. I förra veckan bjöd vi in till inflyttningsmingel med jazzigt liveband och många nyfikna gäster. Intervju med Niklas Ohldin, regionchef Väst.

Vad är det bästa med ert nya kontor?

Läget är fantastiskt, mitt i centrala Göteborg. Invändigt är det välplanerat och luftigt, men ändå med en bra rumsindelning. Framförallt är det vårt eget, med en stark känsla av Magnolia Bostad.

Blev invigningen lyckad?

Mycket! Det var fullt med gäster – både vänner, kollegor och samarbetspartners. Och det var roligt att visa upp våra fina lokaler samt berätta lite mer om oss.

Berätta kort om aktuella projekt i regionen.

I Partille kommun har vi ett projekt som heter Partille Port med 210 lägenheter plus lokaler i större delen av bottenvåningen där bland annat Lidl kommer att flytta in. Vi håller även på med två hotell i Göteborg, ett i Gamlestaden och ett i Frihamnen. Utöver dessa arbetar vi intensivt med ytterligare projekt som vi hoppas ska landa inom kort.

Vad är det viktigaste i din roll som regionchef?

Att leda och strukturera regionens arbete, men även komma med råd och stöd i den löpande verksamheten. Det ligger på mig att stimulera utveckling hos medarbetarna. Jag har även ett stort ansvar för att bygga på vår projektportfölj samt ansvara för att driva och färdigställa projekt.