För att göra det enkelt för dig som ska köpa bostad  har vi skapat tre inredningskoncept med materialval som vi vet att många uppskattar.

Hitta hem med våra inredningskoncept 

För att göra det enkelt för dig som ska köpa bostad  har vi skapat tre inredningskoncept med materialval som vi vet att många uppskattar.
Vi kallar dessa för Frost, Dis och Vass. Vi är stolta över att lansera våra nya inredningskoncept, signerade Lotta Agaton Interiors. Inredningen
är noga utvald för att ge ditt hem en stilren känsla som håller över tid. Magnolia Bostads nya inredningskoncept är genomtänkta utifrån ett hållbart perspektiv.

I största möjligaste mån har inredarna valt miljövänliga material från närproducerade leverantörer. Men hållbarhet handlar också om att skapa inredning som står sig med tiden och som man inte vill byta ut i första taget. Inredningskoncepten väljs i sin helhet. Du erbjuds även valmöjligheter kring vitvaror, parkettgolv och kompositbänkskiva i kök mot en extra kostnad.

_____

Våra inredningskoncept – Frost

Frost- klassiskt och tidlöst

Det stilrena konceptet Frost har en neutral bas med detaljer i krom. Bänkskivan i laminat med rak framkant har en matt yta som ger en exklusiv känsla. Kökets vita luckor och stänkskyddet i carraramarmor går igen i badrummets skåp och klinkers. I badrummet har inredarna lekt med proportioner genom att klä väggarna med stående kakelplattor, som ger känslan av en rymligare takhöjd.

”Det här rena och avskalade konceptet skapar en skön kontrast till den omvärld vi lever i och som ständigt matar oss med nya intryck. Inredningen ger ditt hem ett lugn och gör det möjligt för dig som bor här att själv addera färg och form – om du vill”, säger Marie Ramse på Lotta Agaton Interiors.

_____

Våra inredningskoncept – Dis

Dis – varmt och harmoniskt

Det här är ett koncept i tiden, men som samtidigt är utformat för att hålla över tid. Paletten har en grund i grått och beige med svarta detaljer som skapar kontrast och djup. Luckorna går i en ostronbeige nyans. Till det adderas ett kakel som går ton i ton. Kaklet har struktur som ger intrycket av att plattorna är handgjorda. Till golvet i badrummet har inredarna valt en nougatfärgad klinker i terazzo som ger ett mjukt och harmoniskt intryck.

Väljer du Dis får du ett koncept i tiden med en karaktär som enkelt kan matchas med olika inredningsstilar.

_____

Våra inredningskoncept – Vass

Vass – naturligt och enkelt

Att inreda med trä ger ditt hem en organisk och ombonad känsla. I det här smakfulla konceptet dominerar träluckor med ljus ton och liggande ådring. För att ytterligare lyfta fram den naturliga stilen går blandare och bänkskiva i vitt. Badrummet har samma vita, matta kakelplatta som övriga badrum och en klinkers med terazzomönster. Det här är ett koncept med fokus på enkel minimalism. Genom att balansera det naturliga med det avskalade skapar vi en stram inredning som samtidigt är full av liv och värme.