fbpx

Välkommen på säljstart av etapp 1 den 17 maj!

1-4 r o k med pris från 1 640 000 kr – 5 890 000 kr

Linnefabriken i Majorna,
Göteborg

Fixfabrikens välkända neonskylt har lyst upp Bruksgatan i Majorna sedan 1950. Nu omvandlas platsen till ett kreativt bostadsområde. Här bygger vi tegelkvarteren Brf Linnefabriken och Brf Linneförrådet med allt från kvadratsmarta 1:or till familjevänliga 4:or och unika takvåningar. Utanför dörren finns levande mötesplatser som ett öppet torg och en picknickvänlig park. I närheten kommer det även att finnas caféer där du kan köpa med dig morgonkaffet och något nybakt till frukost.

Strålande läge i kreativa stadsdelen Majorna

Nära Göta Älv och Slottsskogen

Stor variation av lägenheter och unika takvåningar

Charmiga tegelkvarter med industriell prägel

Projektfakta

Område: Majorna, Göteborg
Ägandeform: Bostadsrätt
Antal bostäder: 118
Arkitekter: Magnolia Bostad
Inflyttning: Preliminärt vår/sommar 2024
Säljstart: Etapp 1 med 73 lgh, säljstartas den 17 maj

Ladda ner material

BROSCHYR
BOFAKTA
PRISLISTA

Information

TRYGGHETSPAKET

Samtliga bilder är visionsbilder och kan avvika från verkligheten. 

Dags för säljstart av etapp 1!

Digital säljstart 17 maj

Säljstarten inleds med en digital presentation av Linnefabriken och vår första etapp bestående av 73 st lägenheter. Vi på Magnolia kommer tillsammans med våra mäklare att guida dig genom kvarteret, bostäderna, köpprocessen och annat som kan vara viktigt att tänka på inför ett bostadsköp. Efter presentationen finns det tid för frågor via chatt.

Hur gör jag för att delta?
Klicka här på länken TEAMS LIVE EVENTVälj därefter ”Titta på webben istället” och ”Anslut anonymt”. Vid frågor om hur du ska ansluta är du varmt välkommen att höra av dig till info@magnoliabostad.se.

Datum och tid: 17 maj kl 18.00-19.00

*Följande presentation kommer att hållas via Microsoft Teams Live Event. Det innebär att dina personuppgifter (till exempel namn, mejladress och ev. bild) kan komma att synas under presentationen. Genom att anmäla dig till mötet samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter (namn, mailadress och ev. bild) och att dessa blir synliga för andra deltagare.

Markvisning 18 maj – platser kvar

Ta chansen att följa med på en markvisning på plats i Majorna! Våra mäklare och teamet från Magnolia finns på plats för att berätta merDu behöver boka tid då platserna är begränsade med anledning av rådande restriktioner. Max två personer i varje sällskap. Boka din plats via våra mäklare nedan.

Datum och tid: 18 maj, tid efter bekräftad bokning

Köpanmälan 19-20 maj

Efter markvisningen öppnar vi upp Linnefabrikens digitala bokningssystem där du kan boka din lägenhet. Bokningen är öppen ett dygn från den 19 maj och det är först till kvarn som gäller. Därefter kontaktar mäklarna dig enligt turordning. Se till att du har pratat med din bank och kan ge besked direkt.

Datum och tid: 19-20 maj kl 12.00-12.00

Bjurfors

_____

Kontakta mäklarna


Pernilla T Meijer
031-733 20 27
pernilla.t.meijer@bjurfors.se

 

 


Karin Berggren
031-733 20 20
karin.berggren@bjurfors.se

Anmäl ditt intresse för löpande information om projektet.


Trygghetspaketet

Vi bygger hem att trivas i och ser till att skapa trygga bostadsaffärer.

Köpa bostad

Tänk vilken lyx att flytta in i ett hem där ingen annan bott förut.

Inredningskoncept

För att göra det enkelt för dig har vi skapat tre inredningskoncept.

Området

_____

Mitt i mysiga Majorna

Området kring Fixfabriken växer fram i en av Göteborgs mest kända stadsdelar, Majorna. Eller närmare bestämt i området mellan Sandarna, Klippan och Kungsladugård. Stadsdelen har ett strålande läge mitt i staden med vatten på ena sidan och vackra Slottsskogen på den andra.

Här bor du med promenadavstånd till det mesta: restauranger, butiker, gym, förskolor och skolor. Möt upp dina vänner på Mariaplan och slå er ner på någon av torgets alla mysiga uteserveringar. Eller sväng förbi Saluhallen Majorna och köp med något gott hem till din egen balkong.

I närheten av ditt nya hem ligger även Röda Sten – en kulturell knutpunkt med ett spännande utbud av utställningar, konserter och scenkonst. Här samsas en härligt brokig samling människor. Fiskare, turister, graffitimålare, skejtare, tangodansare, yogautövare, solbadare, flanörer, barnfamiljer och seniorer i en urban miljö nära naturen.

Kort sagt, Majorna har något för alla.

Husen

_____

Tegelkvarter med karaktär

Våra två kvarter i tegel har hämtat inspiration från områdets industriella karaktär. Arkitekturen är variationsrik med hus i olika höjder, fina detaljer och vackra utblickar mot parken och torget intill. I hjärtat av varje kvarter finns grannarnas gemensamma innergård med plats för lek och umgänge.

Här hittar du allt från välplanerade 1:or för dig som letar efter din allra första bostad till rymliga 4:or för växande familjer. Längst upp i husen planerar vi vindslägenheter med generös takhöjd och unik charm. Många lägenheter har balkong mot torget eller den grönskande parken.

Som grundstandard i alla lägenheter har vi valt vårt inredningskoncept Dis, som ger ditt hem ett varmt och harmoniskt intryck. Paletten har en grund i grått och beige med svarta detaljer som skapar kontrast och djup. Läs mer om inredningskonceptet och våra tillval här.

Kommunikationer

_____

Majorna tur och retur

Med spårvagn tar du dig enkelt till Göteborgs central på cirka 20 minuter. Dessutom går pendelbåten Älvsnabben från Klippans färjeläge en kort promenad bort. Ska du ut i världen hoppar du på spårvagnen eller bussen och är framme på Landvetter flygplats inom en timme, alternativt på cirka 25 minuter med bil.

Och apropå bil, längst ner i våra kvarter planerar vi ett stort garage. Tänk vad bekvämt att slippa leta parkeringsplats och ta hissen hela vägen upp.

För dig som hellre tar cykeln planerar vi även gott om cykelparkeringar på gården.

Historia

_____

Nu skriver vi ny historia

Våra nya kvarter står på historisk mark. Redan under stenåldern använde människor området som boplats. Men mest känd är platsen för sin industriella historia. I den gamla Fixfabriken tillverkades bland annat Fix-spanjoletten, en låsanordning för fönster. Fabrikens välkända neonskylt bevaras och fortsätter att pryda området även i framtiden.

När vi nu utvecklar Fixfabriken till bostadsområde tar vi tillvara på platsens arkitektoniska historia och miljö. Fasaderna är klädda i tegel och smyckade med omsorgsfullt utvalda detaljer.