fbpx

Nu har vi startat försäljningen i Linneförrådet!

Välkommen att boka din drömlägenhet!

Linneförrådet,
Majorna i Göteborg

I den kreativa och mysiga stadsdelen Majorna växer kvarteret Linneförrådet fram. Här bor du granne med både torget och parken. I huset finns en stor variation av ljusa 1–5:or med stilren inredning och unika kvaliteter. Alla har generös balkong eller egen uteplats mot gården. Längst upp finns charmiga vindslägenheter med takkupor och fria utblickar.

Kvarterets gestaltning med sin karakteristiska tegelfasad knyter an till områdets industriella historia. Rundade balkonger, skärmtak och takkupor ger huset ett alldeles eget uttryck. På den gröna innergården finns gott om rum för dig och dina grannar – soliga trädäck, grillplats under upplyst pergolatak och terrängsandlåda för kvarterets yngsta.

Linneförrådet är vårt andra kvarter i området.

Charmigt tegelkvarter med industriell prägel

Stor variation av lägenheter

Grönskande och inbjudande gård

Vindslägenheter med generös takhöjd och charmiga takfönster

Projektfakta

Område: Majorna, Göteborg
Ägandeform: Bostadsrätt
Antal bostäder: 124
Arkitekter: Magnolia Bostad
Inflyttning: Start prel. november 2024
Säljstart: Försäljning pågår, etapp 1, 58 lägenheter

Samtliga bilder är visionsbilder och kan avvika från verkligheten. 

Julvisning onsdag 8 december

Denna vecka bjuder vi in till en förlängd julvisning hos Bjurfors på Alelundsgatan 4, mellan kl. 15 – 17. Under lite juliga former med glögg och pepparkaka är du välkommen att titta på en fysisk husmodell över Linneförrådet och dess omgivningar och få en egen stund med våra mäklare. För tidsbokning, kontakta Karin eller Pernilla.

Bjurfors

_____

Kontakta mäklarna


Karin Berggren
031-733 20 20
karin.berggren@bjurfors.se

 

 


Pernilla T Meijer
031-733 20 27
pernilla.t.meijer@bjurfors.se

Anmäl ditt intresse för löpande information om projektet.


              

Titta in i Linneförrådet

Välkommen in i bostadsväljaren! Kika runt och hitta din drömlägenhet! Via menyn till vänster kan du ta fram en lista över lägenheterna i etapp 1, bläddra i bildgalleriet eller varför inte se dig omkring i en 360-rundvandring!

Området

_____

Tretusen kvadrat på köpet!
Bo granne med torget i Majorna

Området kring Fixfabriken växer fram i en av Göteborgs mest kända stadsdelar, Majorna. Eller närmare bestämt i området mellan Sandarna, Klippan och Kungsladugård. Stadsdelen har ett strålande läge mitt i staden med vatten på ena sidan och vackra Slottsskogen på den andra.

Här bor du med promenadavstånd till det mesta: restauranger, butiker, gym, förskolor och skolor. Möt upp dina vänner på Mariaplan och slå er ner på någon av torgets alla mysiga uteserveringar. Eller sväng förbi Saluhallen Majorna och köp med något gott hem till din egen balkong.

I närheten av ditt nya hem ligger även Röda Sten – en kulturell knutpunkt med ett spännande utbud av utställningar, konserter och scenkonst. Här samsas en härligt brokig samling människor. Fiskare, turister, graffitimålare, skejtare, tangodansare, yogautövare, solbadare, flanörer, barnfamiljer och seniorer i en urban miljö nära naturen.

Linneförrådet_Kreativa Majorna
Linneförrådet_kök och balkong

Husen

_____

Rum för dig och allt du tycker om

Våra två kvarter i tegel har hämtat inspiration från områdets industriella karaktär. Arkitekturen är variationsrik med hus i olika höjder, fina detaljer och vackra utblickar mot parken och torget intill. I hjärtat av varje kvarter finns grannarnas gemensamma innergård med plats för lek och umgänge.

Här hittar du allt från välplanerade 1:or för dig som letar efter din allra första bostad till rymliga 5:or för växande familjer. Längst upp i husen planerar vi vindslägenheter med generös takhöjd och unik charm. Många lägenheter har balkong mot torget eller den grönskande parken.

Kika på planlösningarna för etapp 1 här! 

Trygghetspaketet

Vi bygger hem att trivas i och ser till att skapa trygga bostadsaffärer.

Köpa bostad

Tänk vilken lyx att flytta in i ett hem där ingen annan bott förut.

Inredningskoncept

För att göra det enkelt för dig har vi skapat tre inredningskoncept.

Valmöjligheter

_____

Köksö med vinkyl

I många av Linneförrådets 3:or och 4:or erbjuder vi köksö som tillval.  Här visar vi ett exempel på köksö med vinkyl.

Som grundstandard i alla lägenheter har vi valt vårt inredningskoncept Dis, som ger ditt hem ett varmt och harmoniskt intryck. Paletten har en grund i grått och beige med svarta detaljer som skapar kontrast och djup.

Läs mer om inredningskonceptet och våra tillval här.

Kommunikationer

_____

Majorna tur och retur

Med spårvagn tar du dig enkelt till Göteborgs central på cirka 20 minuter. Dessutom går pendelbåten Älvsnabben från Klippans färjeläge en kort promenad bort. Ska du ut i världen hoppar du på spårvagnen eller bussen och är framme på Landvetter flygplats inom en timme, alternativt på cirka 25 minuter med bil.

Och apropå bil, längst ner i våra kvarter planerar vi ett stort garage. Tänk vad bekvämt att slippa leta parkeringsplats och ta hissen hela vägen upp.

För dig som hellre tar cykeln planerar vi även gott om cykelparkeringar på gården och en smart cykelpool med både vanliga cyklar och lådcyklar.