fbpx

Spånga,
Stockholm

Vid Bromstensvägen i Spånga bygger vi ett nytt kvarter med bostäder, vårdboenden och en Coop-butik. Här har du promenadavstånd till pendeltåg, bussar och ett mindre centrum med butiker och service.

Privat och insynsskyddad innergård

Sedumtak som bidrar positivt till miljön

Hyreslägenheter om 1-3 rok samt radhus (ägarlägenheter) om 4 rok

Parkering i garage

Projektfakta
Område: Spånga
Antal hyresrätter: 130
Antal ägarlägenheter: 11
Antal vårdplatser: 80
Inflyttning: prel våren 2024
Arkitekt: Scott Rasmusson Källander (S-RK Arkitekter)

Intresseanmälan hyresrätter
Hyresrätterna i detta projekt kommer att förvaltas och hyras ut av Heimstaden under projektnamnet Ferdinand. Läs mer och anmäl ditt intresse på deras hemsida 

Intresseanmälan ägarlägenheter (radhusen)
Via Magnolia Bostad, se nedan

Håll dig uppdaterad

_____

Intresseanmälan ägarlägenheter Spånga
Genom att fylla i dina uppgifter nedan för mer information om bostadsprojektet, så godkänner du även att Magnolia Bostad delar dessa uppgifter med ansvarig bostadsuthyrare eller mäklare.

För hyresrätter hänvisar vi till Heimstaden.


Området

_____

Cirka 450 meter från din nya bostad ligger Spånga Station och ett centrum med bland annat bibliotek, butiker, restauranger, vårdcentral och konditori. Den som är sugen på mer shopping når Stockholm city på 15 minuter med pendeltåg eller Bromma Blocks på cirka 30 minuter. Det finns gott om skolor och förskolor i området samt träningsmöjligheter med fotbollsplaner, gym och en padelhall. Granne med kvarteret ligger ett djursjukhus, Lidl-butik bensinstation och bostäder.

Tack vare den kommande gång- och cykeltunneln under järnvägen kopplas kvarteret ihop med Bromstensstaden på andra sidan, ett gammalt industriområde som nu omvandlas till blandstad med bostäder, grönområden, förskolor, kontor, butiker och annan service.

Galleri

_____