Spånga,
Stockholms kommun

Vid Bromstensvägen i Spånga bygger vi ett nytt kvarter med 141 bostäder, ett äldreboende samt en stor Coop-butik i markplan. I hjärtat av kvarteret finns en upphöjd, insynsskyddad innergård med gott om plats för gemenskap. Här har du promenadavstånd till pendeltåg, bussar och ett mindre centrum med butiker och service.

Privat och insynsskyddad innergård

Hyreslägenheter om 1-3 rok

Radhus om 4 rok med sedumtak som bidrar positivt till miljön

Äldreboende med 80 platser och gemensamhetslokaler

Illustration: 3d House

Projektfakta
Område: Spånga
Antal hyresrätter: 130
Antal radhus: 11
Antal platser äldreboende: 80
Inflyttning: prel våren 2024
Arkitekt: Scott Rasmusson Källander (S-RK Arkitekter)

Intresseanmälan hyresrätter
Hyresrätterna i detta projekt kommer att förvaltas och hyras ut av Heimstaden under projektnamnet Ferdinand. Läs mer och anmäl ditt intresse på deras hemsida 

Intresseanmälan radhus
Planeras som ägarlägenheter. Anmäl intresse i formuläret nedan

Håll dig uppdaterad

_____

Intresseanmälan radhus
Radhusen om 4 rok planeras som ägarlägenheter. Genom att fylla i dina uppgifter nedan för mer information om bostadsprojektet, så godkänner du även att Magnolia Bostad delar dessa uppgifter med ansvarig mäklare.

För hyresrätter hänvisar vi till Heimstaden.


Området

_____

Cirka 450 meter från din nya bostad ligger Spånga Station och ett centrum med bland annat bibliotek, butiker, restauranger, vårdcentral och konditori. Den som är sugen på mer shopping når Stockholm city på 15 minuter med pendeltåg eller Bromma Blocks på cirka 30 minuter. Det finns gott om skolor och förskolor i området samt träningsmöjligheter med fotbollsplaner, gym och en padelhall. Granne med kvarteret ligger ett djursjukhus, Lidl-butik, bensinstation och bostäder.

Tack vare den kommande gång- och cykeltunneln under järnvägen kopplas kvarteret ihop med Bromstensstaden på andra sidan, ett gammalt industriområde som nu omvandlas till blandstad med bostäder, grönområden, förskolor, kontor, butiker och annan service.

Galleri

_____