fbpx

Tullholmsviken,
Karlstad

Tullholmsviken vid Vänerns strand är en plats med industriell historia och spännande framtid. Nu är vi med att omvandla området till en levande stadsdel med ett av Karlstads absolut bästa lägen.

Här ska vi bygga tre kvarter med sammanlagt ca 900 bostäder – för små och stora familjer. Lägenheterna är välplanerade in i minsta detalj med yteffektiva planlösningar och hög standard. Husen har hämtat inspiration från det industriella vilket ger arkitektur med historia, charm och karaktär.

Ny, levande stadsdel med ett av Karlstads bästa lägen

Intill vattnet och Stadsträdgården

Endast ca 10 minuter gångväg till centrum

PROJEKTFAKTA

Område: Tullholmsviken, Karlstad
Ägandeform: Hyresrätter
Storlek: 1-4 rok
Antal bostäder: Ca 900
Bedömd inflyttning: från dec 2023
Arkitekt: Lindberg Stenberg

Med omtanke om både dig och miljön miljöcertifierar vi våra kvarter med Miljöbyggnad Silver.

Samtliga bilder är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Området

_____

Glittrande läge vid Vänern

Karlstad växer så det knakar. En av stadens mest spännande stadsdelar är Tullholmsviken med naturskönt läge vid Vänern. Den nya stadsdelen blir en fortsättning på Karlstads centrum med en blandning bostäder, verksamheter, kontor och all tänkbar service.

Här finns allt du behöver på nära håll. Restauranger, butiker, muséer, bio, gym och mycket mer. Kommunikationerna är goda med närhet till stadsbuss, järnvägsstation och busstation. I framtiden finns även planer på båtbuss.

Annars finns det mesta på bekvämt cykelavstånd. Trampa bort till Hammarös vita stränder för ett dopp eller de gröna strövområdena på Orrholmen. Önskar du en mysig kväll på någon av Inre Hamns soliga bryggrestauranger är du framme på nolltid.