fbpx

Brogårdstaden etapp 2,
Upplands-Bro

Äntligen kan vi presentera nästa etapp i vårt hemtrevliga kvarter Brogårdstaden. Här bygger vi hus för små och stora familjer, allt från kvadratsmarta 1:or till rymliga 4:or. Vi planerar bland annat för 150 radhus och parhus, där du bor med egen trädgård utanför dörren. I området kommer det finnas både hyresrätter och bostadsrätter.

Välkommen hem!

Ett mindre torg skapar liv och rörelse

Miljövänliga trähus

Bra läge, endast 30 min från Stockholm

Projektfakta
Område: Upplands-Bro
Ägandeform: Blandad upplåtelseform
Arkitekt: ÅWL
Bedömd inflyttning: Från 2022

Intresseanmälan

_____

Gör en intresseanmälan och håll dig uppdaterad om Brogårdstaden etapp 2


                   
           

Lokal

_____

Intresserad av att hyra lokal?

Runt torget i Brogårdsstaden finns möjlighet att hyra mindre verksamhetslokaler.

Området

_____

Som på landet, men nära staden

Att bo i Upplands-Bro är att bo i en lantlig idyll med absolut närhet till både skog och vatten. De natursköna omgivningarna bjuder på flera naturreservat och Mälaren med stränder och närmare 50 öar. Här finns något för alla – vandringsleder, badplatser och svampskog. För golfaren finns ett flertal golfbanor, varav Bro Hof Slott har två av Sveriges bästa. Gillar du hästar hittar du ett antal ridanläggningar i närheten och Sveriges nya huvudstadsbana för galoppsport, Bro Park.

Området har en gedigen och spännande historia med anor från vikingatiden. Bro Kyrka som invigdes på 1100-talet finns kvar än idag – en fin och rofylld plats att besöka.

Vill du in till Stockholm City tar det bara 34 minuter med pendeltåg. Det planeras även för snabbpendeltåg som förkortar restiden ytterligare. Enköping ligger 30 minuter bort med bil och Uppsala 50 minuter. Ska du ut i världen tar du dig enkelt med bil till Arlanda på 35 minuter.

Vårt nya kvarter kommer att ha promenadavstånd till mycket. Hjärtat av området blir det nya torget – en trygg och levande mötesplats med butiker, busshållplats samt gröna ytor för umgänge och lek. Lite längre bort ligger Bro Centrum med simhall, äventyrsbad, sporthall, vårdcentral, tandläkare, apotek, blomsterbutik, frisör, gym, matbutiker, café, restauranger och mycket mer. Härifrån går även pendeltåg och bussar. Har du barn finns det gott om förskolor och skolor i närheten.

Läs mer om området på www.bromalarstad.se.

Hållbarhet

_____

Tack skogen!

Trä är ett fantastiskt byggmaterial. Inte nog med att det ger vackra fasader som är enkla att underhålla. Det är även ett förnybart och miljövänligt alternativ. Dessutom visar forskning att människor mår bättre i trähus. Därför har vi valt att bygga en stor del av kvarteret med det som skogen ger oss.

Galleri

_____