Brogårdstaden etapp 2
Brogårdstaden etapp 2 Upplands Bro

Brogårdstaden etapp 2

Äntligen kan vi presentera nästa etapp i vårt hemtrevliga kvarter Brogårdstaden. Här bygger vi hus för små och stora familjer, allt från kvadratsmarta 1:or till rymliga 4:or. I området kommer det finnas både hyresrätter och bostadsrätter. Först ut är hus 1-5 med 112 hyresrätter. Intresseanmälan görs direkt i boväljaren nedan. Har du frågor? Kontakta våra ansvariga uthyrare på tel: 08-660 94 00 eller via mail: uthyrning@holmstromgruppen.se

Under uthyrning
Område
Bro Mälarstad, Upplands Bro
Visa på karta
Upplåtelseform
Hyresrätt
Rum
1–4 rok
Hyra
Från 4500 kr - 10 000 kr/mån (värme och varmvatten debiteras separat)
Boarea
28–75 kvm
Inflyttning
Från juni 2022
Antal bostäder
644 (112 lägenheter hus 1–5)
Arkitekt
ÅWL
Samtliga bilder är visionsbilder och kan avvika från verkligheten. Intresseanmälan görs direkt i boväljaren.

Ett mindre torg skapar liv och rörelse

Miljövänliga trähus

Bra läge, endast 30 minuter från Stockholm

Välkommen att kontakta våra förvaltare och ansvarig uthyrare Holmströmgruppen med frågor.

 

Kontaktinformation
Tel: 08-660 94 00
Mail: uthyrning@holmstromgruppen.se

Som på landet, men nära staden

Att bo i Upplands-Bro är att bo i en lantlig idyll med absolut närhet till både skog och vatten. Natursköna omgivningarna bjuder på flera naturreservat och Mälaren med stränder och närmare 50 öar. Här finns något för alla – vandringsleder, badplatser och svampskog. För golfaren finns ett flertal golfbanor, varav Bro Hof Slott har två av Sveriges bästa. Gillar du hästar hittar du ett antal ridanläggningar i närheten och Sveriges nya huvudstadsbana för galoppsport, Bro Park.

Läs mer
Planering

Just nu planerar vi projektet

Byggstart

Nu har vi satt spaden i backen

Uthyrningsstart

Nu släpper vi de första lägenheterna

12 maj 2022
Inflyttning Hus 1-5

Dags att flytta in!

Från juni 2022

Området och kvarteret

Området har en gedigen och spännande historia med anor från vikingatiden. Bro Kyrka som invigdes på 1100-talet finns kvar än idag – en fin och rofylld plats att besöka.

Vill du in till Stockholm City tar det bara 34 minuter med pendeltåg. Det planeras även för snabbpendeltåg som förkortar restiden ytterligare. Enköping ligger 30 minuter bort med bil och Uppsala 50 minuter. Ska du ut i världen tar du dig enkelt med bil till Arlanda på 35 minuter.

Vårt nya kvarter kommer att ha promenadavstånd till mycket. Hjärtat av området blir det nya torget – en trygg och levande mötesplats med butiker, busshållplats samt gröna ytor för umgänge och lek. Lite längre bort ligger Bro Centrum med simhall, äventyrsbad, sporthall, vårdcentral, tandläkare, apotek, blomsterbutik, frisör, gym, matbutiker, café, restauranger och mycket mer. Härifrån går även pendeltåg och bussar. Har du barn finns det gott om förskolor och skolor i närheten.