Brokvarteret
Anmäl intresse

Anmäl intresse för löpande information och inbjudan till uthyrningsstart

Brokvarteret Järfälla

Bli BarkarbyBO

Barkarby växer så det knakar och är nu en av Stockholms nya knutpunkter. Här bor du granne med allt som förenklar och förgyller vardagen – natur, kommunikationer, förskola, skola, gym, shopping, restauranger, caféer och parker. På ett härligt läge intill Bällstaån bygger vi Brokvarteret, 409 hyresrätter bestående av 1–4 rok. Bostäderna är ljusa, genomtänkta och många har en härlig utsikt. I ett av kvarterets hörn bygger vi ett torn, ett landmärke om 15 våningar med fantastiska utblickar över staden. Här vill man sitta på balkongen och njuta!

Pågående
Område
Barkarbystaden, Järfälla
Visa på karta
Antal hyresrätter
409
Storlekar
1-4 rok
Kvm
Från ca 30 kvm till 90 kvm
Arkitekt
Lindberg Stenberg
Bedömd inflyttning
Från Q3 2024
Samtliga bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.
Planering

Förberedelser inför byggstart pågår

Byggstart

Spaden i backen, nu börjar vi bygga

Inflyttning

Välkommen hem till dig!

Från Q3, 2024

Bo ljust och skandinaviskt, många lägenheter med härlig utsikt

Brokvarteret har bostäder i varierade storlekar, från 1 rok på 30 kvm till 4 rok om 90 kvm. I stort sett samtliga lägenheter har balkong eller uteplats.

Lägenheterna är välplanerade med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt goda förvaringslösningar. Lägenheterna håller hög standard  med genomgående ekparkett, ljusa väggar och helkaklade badrum med tvättmaskin/torktumlare eller kombimaskin. Köken har vita köksluckor med takanslutning, stänkskydd av kakel och rostfria vitvaror.

  • Ljus inredning
  • Balkong eller uteplats
  • Klimatsmart kvarter (Miljöcertifiering med Svanen)

Läs mer om området och lägenheterna på projekthemsidan.

Tegelkvarter kring grönskande innergård

Fasader i tegel och puts med naturnära kulörer skapar en fin och variationsrik gestaltning. I ett av kvarterets hörn bygger vi ett landmärke om 15 våningar med fantastiska utblickar över staden.

Kvarteret ramar in en inbjudande innergård i två olika nivåer. Grönskan är lummig med varierande karaktär – blomstrande planteringar och träd som ger svalkande. På gården finns även flera gemensamma uteplatser med grill och långbord för små och stora sällskap. För kvarterets yngsta upptäckare finns en lekplats med sandlåda, gunglek och klätterredskap.

  • Utmärkta förbindelser till Stockholm, Mälardalen Bromma, men också Arlanda och resten av världen.
  • Innergård i två olika nivåer
  • Klimatsmart kvarter (Miljöcertifiering med Svanen)

Läs mer om området och lägenheterna på projekthemsidan.

Det här kan du se fram emot i ditt kvarter

Service

Här finns matbutiker, restauranger, gym, apotek och shopping på promenadavstånd.

Läs mer
Kommunikationer

Självkörande bussar, BRT-linje, buss, pendeltåg och cykel - och bilpool. Och det planeras för tunnelbana och mycket mer!

Läs mer
Kultur

Bibliotek, KomTek, Kulturskolan och konsthallar hittar ni i Bas Barkarby.

Läs mer

Stockholms nya knutpunkt

Barkarby är en helt ny stadsmiljö som är designad för att människor ska kunna leva, bo och ha ett inspirerande, energifyllt och innehållsrikt liv tillsammans. Non stop.

I Barkarby blir du granne med naturupplevelserna, gymmet, joggingspåret, förskolan, skolan, shopping, restauranger, caféer, lekparken, överlägsna kommunikationer och kollektivtrafik. Kort sagt; allt som skapar ett bra och fungerande liv och ger lite guldkant i vardagen. Läs mer om livet i Barkarbystaden här