Brokvarteret
Brokvarteret Järfälla

Bo där det händer

Barkarby växer så det knakar och håller på att utvecklas till en av Stockholms nya knutpunkter. Här bor du granne med allt som förenklar och förgyller vardagen – natur, stadspuls, förskola, skola, gym, shopping, restauranger, caféer och parker. I ett perfekt läge intill Bällstaån planerar vi ett kvarter med 1–4 rok för små och stora familjer. Bostäderna är genomtänkta in i minsta kvadrat och utanför dörren finns en stor och härlig innergård med plats för alla.

Pågående
Område
Barkarbystaden, Järfälla
Visa på karta
Antal hyresrätter
409
Storlekar
1-4 rok
Arkitekt
Lindberg Stenberg
Bedömd inflyttning
Från Q3 2024
Planering

Förberedelser inför byggstart pågår

Byggstart

Spaden i backen, nu börjar vi bygga

Inflyttning

Välkommen hem till dig!

Från Q3, 2024

Tegelkvarter kring grönskande innergård

Fasader i tegel och puts med naturnära kulörer skapar en fin och variationsrik gestaltning. I ett av kvarterets hörn bygger vi ett landmärke om 15 våningar med fantastiska utblickar över staden.

Kvarteret ramar in en inbjudande innergård i två olika nivåer. Grönskan är lummig med varierande karaktär – blomstrande planteringar och träd som ger svalkande. På gården finns även flera gemensamma uteplatser med grill och långbord för små och stora sällskap. För kvarterets yngsta upptäckare finns en lekplats med sandlåda, gunglek och klätterredskap.

  • Utmärkta förbindelser till Stockholm, Mälardalen Bromma, men också Arlanda och resten av världen.
  • Innergård i två olika nivåer
  • Klimatsmart kvarter (Miljöcertifiering med Svanen)

Läs mer om området och lägenheterna på projekthemsidan.