Linneförrådet
Säljstart i vår!
Linneförrådet Göteborg

Drömmer du om att bo i Majorna?

Livet i Majorna. Du startar dagen med en långpromenad i ett vintrigt Slottsskogen, köper med kaffe och nybakt bröd från bageriet och väljer ut helgbuketten på vägen hem. Du tar en sväng förbi vintagebutiken på hörnet för att fynda något snyggt till kvällen och går sedan vidare till Saluhallen för att plocka ihop kvällens delikatesser. Bjud hem vännerna och när vädret tillåter, sitt på din härliga balkong.

Nu behöver du inte drömma mer. Till våren startar vi försäljningen av den sista etappen i vårt industrikvarter Linneförrådet. Anmäl intresse redan idag för mer information och inbjudan till försäljningsstart!

Försäljning pågår
Område
Majorna, Göteborg, Göteborg
Visa på karta
Ägandeform
Bostadsrätter
Säljstart
Försäljning pågår i etapp 1 och 2 och snart släpps sista etappen.
Inflytt
Preliminär start i november 2024
Pris
1 740 000–6 990 000 kr
Månadsavgift
2 441–7 393 kr
Storlek
1–5 rok
Antal
124
Arkitekt
Magnolia Bostad
Samtliga bilder är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Välkommen till Linneförådet!

Här bor du granne med torget som sjuder av liv. I huset finns en stor variation av ljusa 1–5:or med stilren inredning och unika kvaliteter. Längst upp finns charmiga vindslägenheter med takkupor och fria utblickar. Just nu finns lägenheter i etapp 1 och 2 ute till försäljning och till våren släpper vi etapp 3.

I den kreativa och mysiga stadsdelen Majorna växer kvarteret Linneförrådet fram

Kvarterets gestaltning med sin karakteristiska tegelfasad knyter an till områdets industriella historia. Rundade balkonger, skärmtak och takkupor ger huset ett alldeles eget uttryck. På den gröna innergården finns gott om rum för dig och dina grannar – soliga trädäck, grillplats under upplyst pergolatak och terrängsandlåda för kvarterets yngsta.

Linneförrådet är vårt andra kvarter i området.

Planering

Förberedelser inför byggstart pågår.

Säljstart

Nu pågår försäljningen av lägenheterna – hitta din drömbostad!

Förhandsavtal

Du förbinder dig till att köpa din önskade lägenhet.

Byggstart

Spaden i backen, nu börjar vi bygga.

Tillval

Hur vill du inreda ditt hem?

Besiktning

Slutbesiktning genomförs av oberoende besiktningsman.

Upplåtelseavtal

Dags att signera – och lägenheten är din.

Inflyttning

Välkommen hem till dig!

Vintern 2024/2025

Välkommen till visning!

Visning varje onsdag kl 16.00–17.30. Kontakta våra mäklare för tidsbokning.

Hos Bjurfors är du välkommen att titta på en fysisk husmodell över Linneförrådet och dess omgivningar.

Karin Berggren
Bjurfors, Alelundsgatan 4
För en trygg affär

I trygga händer från visning till flytt

Vi bygger inte bara hem att trivas i, vi ser också till att skapa trygga bostadsaffärer. Vårt trygghetspaket minskar till exempel risken för dubbla boendekostnader. Dessutom ger vi dig och dina grannar en bra start med en trygg bostadsrättsförening.

Läs mer om vårt trygghetspaket

Tretusen kvadrat på köpet – bo granne med torget i Majorna 

Området kring Fixfabriken växer fram i en av Göteborgs mest kända stadsdelar, Majorna. Eller närmare bestämt i området mellan Sandarna, Klippan och Kungsladugård. Stadsdelen har ett strålande läge mitt i staden med vatten på ena sidan och vackra Slottsskogen på den andra.

Här bor du med promenadavstånd till det mesta: restauranger, butiker, gym, förskolor och skolor. Möt upp dina vänner på Mariaplan och slå er ner på någon av torgets alla mysiga uteserveringar. Eller sväng förbi Saluhallen Majorna och köp med något gott hem till din egen balkong.

I närheten av ditt nya hem ligger även Röda Sten – en kulturell knutpunkt med ett spännande utbud av utställningar, konserter och scenkonst. Här samsas en härligt brokig samling människor. Fiskare, turister, graffitimålare, skejtare, tangodansare, yogautövare, solbadare, flanörer, barnfamiljer och seniorer i en urban miljö nära naturen.

Rum för dig och allt du tycker om

Våra två kvarter i tegel har hämtat inspiration från områdets industriella karaktär. Arkitekturen är variationsrik med hus i olika höjder, fina detaljer och vackra utblickar mot parken och torget intill. I hjärtat av varje kvarter finns grannarnas gemensamma innergård med plats för lek och umgänge.

Här hittar du allt från välplanerade 1:or för dig som letar efter din allra första bostad till rymliga 5:or för växande familjer. Längst upp i husen planerar vi vindslägenheter med generös takhöjd och unik charm. Många lägenheter har balkong mot torget eller den grönskande parken.

Köksö med vinkyl

I många av Linneförrådets 3:or och 4:or erbjuder vi köksö som tillval.  Här visar vi ett exempel på köksö med vinkyl.

Som grundstandard i alla lägenheter har vi valt vårt inredningskoncept Dis, som ger ditt hem ett varmt och harmoniskt intryck. Paletten har en grund i grått och beige med svarta detaljer som skapar kontrast och djup.

Majorna tur och retur

Med spårvagn tar du dig enkelt till Göteborgs central på cirka 20 minuter. Dessutom går pendelbåten Älvsnabben från Klippans färjeläge en kort promenad bort. Ska du ut i världen hoppar du på spårvagnen eller bussen och är framme på Landvetter flygplats inom en timme, alternativt på cirka 25 minuter med bil.

Och apropå bil, längst ner i våra kvarter planerar vi ett stort garage. Tänk vad bekvämt att slippa leta parkeringsplats och ta hissen hela vägen upp.

För dig som hellre tar cykeln planerar vi även gott om cykelparkeringar på gården och en smart cykelpool med både vanliga cyklar och lådcyklar.

Mer i Majorna

Besök gärna vårt andra bostadskvarter i Majorna – Linnefabriken.

Linnefabriken