Tullholmsviken
Tullholmsviken Karlstad

Bästa läget i Karlstad

Tullholmsviken vid Vänerns strand är en plats med industriell historia och spännande framtid. Nu är vi med att omvandla området till en levande stadsdel med ett av Karlstads absolut bästa lägen. Den nya stadsdelen blir en fortsättning på Karlstads centrum med en blandning bostäder, verksamheter, kontor och all tänkbar service.

Kommande
Område
Tullholmsviken, Karlstad
Visa på karta
Upplåtelseform
Hyresrätter
Antal bostäder
cirka 900
Storlek
1–4 rum och kök
Inflytt
Från december 2022
Miljöcertifiering
Miljöbyggnad Silver
Arkitekt
Lindberg Stenberg
Samtliga bilder är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Industriinspirerad arkitektur

Här har vi byggt tre kvarter med sammanlagt cirka 900 bostäder – för små och stora familjer. Lägenheterna är välplanerade in i minsta detalj med yteffektiva planlösningar och hög standard. Husen har hämtat inspiration från det industriella vilket ger arkitektur med historia, charm och karaktär.

  • Ny, levande stadsdel med ett av Karlstads bästa lägen
  • Intill vattnet och Stadsträdgården
  • Endast ca 10 minuter gångväg till centrum
Planering

Just nu planer vi projektet

Byggstart

Nu har vi satt spaden i backen

Uthyrningsstart

Nu släpper vi de första lägenheterna

Inflyttning

Dags att flytta in!

Glittrande läge vid Vänern

Karlstad växer så det knakar. En av stadens mest spännande stadsdelar är Tullholmsviken med naturskönt läge vid Vänern. Den nya stadsdelen blir en fortsättning på Karlstads centrum med en blandning bostäder, verksamheter, kontor och all tänkbar service.

Här finns allt du behöver på nära håll. Restauranger, butiker, muséer, bio, gym och mycket mer. Kommunikationerna är goda med närhet till stadsbuss, järnvägsstation och busstation. I framtiden finns även planer på båtbuss.

Annars finns det mesta på bekvämt cykelavstånd. Trampa bort till Hammarös vita stränder för ett dopp eller de gröna strövområdena på Orrholmen. Önskar du en mysig kväll på någon av Inre Hamns soliga bryggrestauranger är du framme på nolltid.

Stolt sponsor av Qvinnornas Bollidrottsklubb, QBIK, i Karlstad

Klicka på länken nedan för att läsa mer om vårt engagemang för svensk tjej- och damfotboll. Ladda också gärna ned fotbollsrapporten där vi har låtit våra klubbar komma till tals och berätta om sin vardag och sina behov.

Läs mer