Spaden i backen för Tullholmsviken!
2020-11-06

Spaden i backen för Tullholmsviken!

Nu startar byggnationen av vårt projekt i Tullholmsviken i Karlstads kommun – en ny attraktiv stadsdel vid Vänerns strand nära Karlstad centrum. Här planerar vi tre kvarter med sammanlagt ca 900 lägenheter i olika storlekar. Husen har hämtat inspiration från områdets industriella historia vilket ger arkitektur med charm och karaktär.

Äntligen har vi tagit första spadtaget i Tullholmsviken, vilken innebär att produktionen nu är igång.

– Vi ser fram emot ännu ett projekt i Karlstad. Här har vi haft möjlighet att förvärva attraktiv mark i en kommun som är positivt inställda till stadsutveckling och vi har många bra samarbetspartners i staden, säger Magnus Eriksson, Regionchef Mitt på Magnolia Bostad.

– Vi är glada över att utveckla vårt engagemang i Karlstad och ta oss an detta fina projekt med höga hållbarhetsambitioner. Vi ser nu fram emot att tillsammans utveckla Tullholmsviken till ett modernt och hållbart framtidsområde i en attraktiv del av staden, säger Erik Holmgren, Fastighetsutvecklare på Balder

Karlstad växer så det knakar. En av stadens mest spännande stadsdelar är Tullholmsviken med naturskönt läge vid Vänern. Den nya stadsdelen blir en fortsättning på Karlstads centrum med en blandning bostäder, verksamheter, kontor och all tänkbar service.

Läs mer på magnoliabostad.se/tullholmsviken