Upptäck våra inrednings­koncept med egna ögon
2020-02-19

Upptäck våra inrednings­koncept med egna ögon

Nu har vi öppnat en utställning för Frost, Dis och Vass – våra tre inredningskoncept, signerade Lotta Agaton Interiors. Kom förbi vår lobby på ‪Sturegatan 6 i Stockholm‬ ‪och hitta en stil som passar dig och ditt hem.

Stilrent som frost. Mjukt som dis. Naturligt som vass. Vilket av våra inredningskoncept tilltalar dig?‬‬

Oavsett vilket koncept du väljer får du en inredning med gedigna materialval, tidlös design och alla tänkbara bekvämligheter. Inredningen går igen från kök till badrum och skapar ett hem som håller ihop.

Varje koncept är även genomtänkt utifrån ett hållbart perspektiv. I största möjligaste mån har inredarna valt miljövänliga material från närproducerade leverantörer, som till exempel Svanenmärkta luckor från Marbodal. Men hållbarhet handlar också om att skapa inredning som står sig med tiden och som du inte vill byta ut i första taget.

I vår lobby kan du läsa mer om Lotta Agatons vision bakom inredningskoncepten och känna på de olika materialvalen. Välkommen in och bli inspirerad!

 

FROST
Klassiskt och tidlöst

Med vitt som bas kan du addera de detaljer du önskar och sätta din egen prägel på inredningen. I det här stilrena konceptet kombinerar vi en matt, vit bänkskiva med kromade detaljer och stänkskydd i granitkeramik inspirerat av gråvit carraramarmor.

Läs mer 

 

DIS
Varmt och harmoniskt

Ett koncept för dig som vill ha ett hem med karaktär, men samtidigt önskar en mjuk och välkomnande känsla. Varma nyanser i beige möter detaljer i svart. En sober stil som håller med tiden.

Läs mer 

 

VASS
Naturligt och enkelt

Trä tillför en organisk och ombonad känsla till bostaden. I det här smakfulla konceptet har luckorna liggande trästruktur i en ljus ton. Till det adderas en stilren, vit blandare och bänkskiva i matt vitt.

Läs mer 

Frost är vårt standardkoncept utan extra kostnad. Dis och Vass är tillvalskoncept, som visserligen kostar lite mer, men ger dig ett hem med karaktär och känsla.