fbpx

I ett öppet landskap nära Åkersberga centrum, växer ett nytt bostadsområde fram – Hagby äng och kullar. Området ligger nära Roslagsbanan och i direkt anslutning till Österåkers golfklubb. Magnolia Bostad kommer här att utveckla cirka 335 yteffektiva ettor och tvåor i kvarteret Nätverket.

Projekt

linje_sv

Nätverket
Åkersberga

Område: Hagby äng och kullar
Ägandeform: Hyresrätt
Antal bostäder: ca 335
Bedömd inflyttning: 2021
Arkitekt: LINK arkitektur AB

.

Samtliga bilder är visionsbilder och kan avvika från verkligheten

I ett öppet landskap nära Åkersberga centrum, växer ett nytt bostadsområde fram – Hagby äng och kullar. Magnolia Bostad kommer här att utveckla cirka 335 yteffektiva ettor och tvåor i Nätverket.

Nätverket består av tre öppna kvarter där det planeras grönskande gårdsmiljöer med planteringar och plats för umgänge och spontanidrott.

Torget med vattenspel och inbjudande sittplatser blir den naturliga mötesplatsen i området och en uteservering planeras med fint solläge i söder och väster.

Nätverket ligger ca 2 kilometer väster om Åkersberga centrum. I centrum finns flera stora livsmedelsbutiker och en galleria med ca 70 butiker med inredning, mode, sport och caféer och restauranger.

Roslagsbanan med Åkers Runö station ligger endast 500 meter bort och bussar mot Åkersberga centrum och centrala Stockholm finns i närheten. Givetvis finns det fina gång- och cykelbanor i detta natursköna område.

Gillar du golf så bor du dessutom granne med Österåkers golfbana.


Intresseanmälan. (Observera att detta endast är en intresseanmälan för mer information om projektet.)

Fyll i dina uppgifter:

E-post:
    
Namn:
Telefon:
    
Gatuadress:
Postnummer:
    
Postort:
Närliggande projekt: