Att köpa bostadsrätt

Att köpa en nyproducerad bostadsrätt

Tänk vilken lyx att flytta in i ett hem där ingen annan bott förut. Inte en enda repa i parketten eller spikhål på väggen. Allt är skinande nytt och härligt oanvänt. Dessutom slipper du budgivning. Det är bara några av fördelarna med att välja nyproducerat. Köper du en bostad från Magnolia Bostad får du dessutom en rad andra fördelar på köpet.

Bostadsrätt. Precis som namnet antyder innebär den här boendeformen att du köper rätten att nyttja en bostad som ingår i en bostadsrättsförening. Du och dina grannar äger och förvaltar tillsammans huset ni bor i.

Vi på Magnolia Bostad erbjuder både lägenheter och småhus med bostadsrätt. Du får överlåta din bostadsrätt till i stort sett vem som helst och till valfritt pris. Föreningen kan endast motsätta sig överlåtelsen om köparen inte är skötsam eller har otillräcklig ekonomi.

Om du istället bor i en äganderätt äger du din bostad direkt. Då är du fri att göra vad du vill med ditt hem och din trädgård, utan att be om någon annans godkännande.

Oavsett upplåtelseform kan du känna dig trygg med ditt köp av oss på Magnolia Bostad. Vi har många års erfarenhet och finns med dig under hela resan till ditt framtida boende.

Fördelar med nyproduktion

Vi utvecklar yteffektiva hyresrätter och bostadsrätter med genomtänkta planlösningar som fler har råd att bo i.

En trygg affär
Vårt trygghetspaket ger bland annat skydd mot dubbel boendekostnad.

Planera din flytt i lugn och ro
När du köper nyproduktion ligger ofta inflyttningen en bit fram i tiden. Du kan därför planera flytten från din nuvarande bostad utan stress.

Omtanke för dig
Vi tar alltid kundens perspektiv i allt vi gör och månar om att ge dig en informativ och enkel köpprocess.

Stilren och genomtänkt inredning
Våra tre inredningskoncept Frost, Dis och Vass ger ditt hem en stilren känsla som håller över tid.

Hållbara och miljöcertifierade hem
När vi utvecklar nya bostadsprojekt tar vi stor hänsyn till miljön. Därför strävar vi efter att uppnå lägst Miljöbyggnad Silver.

Våra bostäder bidrar till en levande ort
Genom att stödja tjej- och damfotboll runt om i landet slår vi ett slag för jämlikhet, mångfald och integration.

Mer information