Att hyra lägenhet

Att hyra nyproduktion

Med kunden i fokus bygger vi hållbara bostäder. Väljer du att bo i en nyproducerad hyresrätt så blir vardagen enkel. Välplanerade lägenheter med materialval och inredning som håller över tid, hjälp om något behöver åtgärdas och en stabil månadskostnad. Visst låter det bekvämt?

Som en av Sveriges största utvecklare av hyresrätter har vi ett stort ansvar. Därför bygger vi med omtanke om dig och miljön. Vi miljöcertifierar våra boenden vilket säkerställer att ditt hem står för en sund och hållbar boendemiljö.

Ett hem ska vara en plats att känna sig trygg på. Därför har vi alltid med oss trygghetsaspekten när vi utvecklar nya bostadsprojekt. Bland annat arbetar vi efter BoTryggt2030 – en handbok för planering av säkra och trygga stadsmiljöer. Vi vill även vara en aktiv kraft på orter där vi verkar genom att stödja lokala tjej- och damfotbollslag. På så sätt slår vi också ett slag för jämlikhet, mångfald och integration.

Våra hyresrätter hyrs ut på lite olika sätt. Oavsett om det sker via oss eller någon av våra samarbetspartners, finns det alltid någon du kan vända dig till om du har frågor. Under respektive projekt hittar du mer information om hur uthyrningen går till.

Här kan du ta del av vår integritetspolicy för hyresgäster och bostadssökande.

Anmäl ditt intresse

Vi marknadsför våra bostadsprojekt i ett tidigt skede, ibland flera år innan uthyrning. Det är alltså ett tag kvar till uthyrningsstart men vi vill gärna att du redan nu visar ditt intresse. Det gör du enkelt genom att skicka in en intresseanmälan till oss. På så sätt får du löpande information om de planerade bostäderna och även information när det är dags för uthyrning. En intresseanmälan är inte bindande på något sätt och självklart helt kostnadsfritt. Notera att detta inte är en köplats.

Dags för uthyrning

Så snart vi har information om uthyrningsprocessen som rör det bostadsprojekt du anmält ditt intresse för hör vi av oss via e-post. Där kommer vi hänvisa till ansvarig uthyrare och hur uthyrningsprocessen går till.