Här planerar vi Perspektivet – ett nytt bostadskvarter med 560 lägenheter, vårdboende och förskola. Vi bygger även ett hotell med 15 våningar som blir ett landmärke för den nya stadsdelen men också en social arena för möten, umgänge och avkoppling.

Projekt

linje_sv

Perspektivet
Upplands Väsby

PERSPEKTIVET_BLK
Område: Bredden, Upplands Väsby
Ägandeform: BR, HR, hotell och vårdboende
Antal bostäder: 560 bostäder, 250 hotellrum och 80 vårdbostäder
Arkitekt: OWC Arkitekter AB

.

Samtliga bilder är visionsbilder och
kan avvika från verkligheten

InfraCity byter namn till Bredden och omvandlas från kontors- och handelsområde till en levande, hållbar stadsdel. Här planerar vi Perspektivet – ett nytt bostadskvarter med 560 lägenheter, vårdboende och förskola. Vi bygger även ett hotell med 15 våningar som blir ett landmärke för den nya stadsdelen men också en social arena för möten, umgänge och avkoppling.

Perspektivet blir en storslagen och välkomnande entré till nya Bredden och södra Upplands Väsby. Med sin varierade bebyggelse – där högt möter lågt och stad möter natur ­– ger platsen ett nytt perspektiv på hela området.

Anmäl dig för att få löpande
information om Perspektivet

Anmäl ditt intresse för löpande information och för att få en personlig inbjudan till säljstarten.

Anmäl här

InfraCity blir Bredden – en plats som lever dygnet runt

Området

linje_sv

Området gick tidigare under namnet Bredden, men döptes senare om till InfraCity. Nu tar man tillbaka det ursprungliga namnet och omvandlar Bredden från kontors- och handelsområde till en ny stadsdel med sammanlagt 1 800 bostäder. Här finns plats för både stadsliv och lugn. En mix av små och stora aktörer ger ett dynamiskt utbud av kultur och handel. Mellan husen skapas trivsamma, gröna mötesplatser för umgänge och rekreation. Det blir en trygg och välkomnande plats, som lever dygnet runt.

I Bredden bor du granne med restauranger, butiker, förskolor, skolor och service. Och samtidigt nära natur, grönska och badplatser vid Norrviken. Alldeles intill det nya bostadsområdet ligger Bollstanässkogen med brant terräng och frodig växtlighet – perfekt för lek och upptäcktsfärd. Uppe på höjden planeras en synlig utsiktskoja för små och stora bergsbestigare.Med ett bekvämt läge nära E4:an är det enkelt att ta dig dit du ska med bil. Även kollektivtrafiken i området byggs ut för att förenkla ditt vardagsresande.

HÄR BOR DU NÄRA TILL ALLT

4 min

Till busstation

2 mil

Till Stockholm city

10 min

Till Arlanda flygplats

3 min

Till shopping

Galleri

linje_sv

Håll dig uppdaterad!

Få mer information från Oktaven:


Håll dig uppdaterad!

Få mer information om Perspektivet:


              

Närliggande projekt: