fbpx
Piccolo Halmstad logotyp - Magnolia Bostad

Försäljning pågår!

Piccolo,
Halmstad

Välkommen, welcome, bienvenue! Piccolo är ett hus med hotellkänsla och strålande läge i Nya Stationsstaden, Halmstad. Här finns allt från kvadratsmarta 2:or till rymliga 5:or. Till huset hör även en gemensam takterrass där du kan duka upp till grillfest eller slå dig ner i en solstol och bara vara. Precis som på hotell.

Samtliga bilder är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Projektfakta
Område: Nya Stationsstaden
Ägandeform: Bostadsrätt
Antal bostäder: 26
Inflyttning: 2020
Arkitekt: Maddison

Fastighetsbyrån

_____

Kontakta mäklaren


Mikael Niwenros
mikael.halmstad@svenskfast.se
0703 97 99 95

 

 


Anders Nilsson Wall

anders.halmstad@svenskfast.se
0730 53 03 28‬

 

 


Karin Isaksson

karin.halmstad@svenskfast.se
0708 36 53 12

Intresseanmälan till Piccolo


Svensk Fastighetsförmedling

_____

Välkommen på visning!

Välkommen förbi våra mäklare så berättar dem mer om projektet Piccolo. Inflytt redan våren 2020!

När: Onsdagar kl 17.00-18.00
Plats: Skolgatan 2, Halmstad

Mäklarkontakt:
Mikael Niwenros
mikael.halmstad@svenskfast.se
Telefon: 035-16 65 40
Mobil: 0703-97 99 95

Projektstatus

_____

Tidslinje

Säljstart
Oktober 2018

Förhandsavtal
Oktober 2018

Inredningsval
vår/sommar 2019

Upplåtelseavtal
vår 2020

Genomgång av bostad
vår 2020

Tillträde och inflytt
vår 2020

Lägenheterna

_____

Bo med egen balkong eller takterrass

I huset finns allt från kvadratsmarta 2:or om 40 kvadrat till en rymlig 5:a om 120 kvadrat. Samtliga lägenheter har egen balkong där det finns gott om plats att äta, umgås och njuta. Bor du längst upp har du, förutom en egen balkong, även en solig takterrass med utsikt över takåsarna.

Inredningen bjuder på många bekvämligheter och gedigna materialval. Ditt nya kök har bland annat ugn och mikro i högskåp och helintegrerad diskmaskin, för ett enhetligt intryck. Kakelplattorna i marmor ger köket en tidlös och exklusiv touch.

Badrummet är helkaklat med finesser som klinker i marmor, vägghängd wc, handdukstork och komfortvärme i golvet. I de större lägenheterna finns också en separat gästtoalett.

Varje lägenhet har ett eget källarförråd i garageplanet, dit du enkelt tar dig med hissen utanför din lägenhet.

Lägenhetsväljaren

_____

Hitta din bostad!

I vår lägenhetsväljare kan du klicka dig runt och hitta en lägenhet som passar just dig. Här ser du också enkelt vilka lägenheter som är lediga och vilka som redan fått sig en köpare.

Huset

_____

Hemma, med känsla av hotell

Piccolo har lånat inspiration från det nya hotellet vi bygger strax intill. Det är inte bara namnet som för tankarna till ett finare hotell, utan även inredningen i husets gemensamma delar. Golvet i trapphuset ger en känsla av en matta, precis som i en hotellkorridor. Väggarna får en dov och stilren färg med tidningshållare och dörrskyltar i mässing.

Längst upp i huset hittar du den gemensamma takterrassen i strålande söderläge. Här kan du tillbringa sköna sommardagar med en god bok eller bjuda in vännerna på middag under himlen.

På gatuplan bygger vi ett miljörum för sopor och återvinning samt ett kombinerat cykelrum/barnvagnsrum.

Har du gäster på långväga besök? Då kan du enkelt låna husets mysiga övernattningsrum med wc och kokvrå. Här finns både en dubbelsäng och en sovalkov med mindre säng – plats för en hel familj. Självklart har vi inrett rummet med hotellkänsla.

Området

_____

1 min till Resecentrum, 5 min till city, 10 min till havet

Vill du bo centralt med närhet till kollektivtrafik och stadskärnan? Då är Nya Stationsstaden platsen för dig. Bara något kvarter bort från ditt hem ligger nya Resecentrum där all kollektivtrafik nu samlas på samma plats. På tre–fem minuters promenad är du inne i Halmstads mysiga stadskärna. Önskar du ett dopp i havet tar du bussen utanför dörren och är framme i Tylösand på en kvart.

Vårt nya hotell, din nya granne
Strax intill Piccolo bygger vi ett nytt hotell som beräknas öppna sommaren 2020. Hotellet kommer bland annat att erbjuda en restaurang med uteservering samt en terrass med bar. Sväng förbi någon kväll, ta en matbit eller en drink – och bli en del av folkvimlet.

Resecentrum: 1 min till fots
Centrum: 3–5 min till fots
Västra stranden: 10 min till fots
Östra stranden: 10 min med cykel
Prins Bertils stig: 8 min med cykel
Göteborg: 1 h med tåg

Staden

_____

Härliga Halmstad

Halmstad är en kulturstad. En shoppingstad. En konststad. En matstad. En musikstad…. Ja, kort sagt, en stad som bjuder på mycket av allt. Det är mysigt att strosa omkring på gatorna och torgen bland butiker, caféer, restauranger och sevärdheter.

Sommartider, hej hej!
I Gyllene Tiders hemstad är sommaren en enda lång fest. På Solgården i Tylösand är det after beach. Hallandsgården bjuder på allsång och på Kafé Rotundans lilla scen i Norre Katts park uppträder både musiker och poeter. Under den återkommande Gatuteaterfestivalen bjuder staden på teater, akrobatik, musik och mycket mera. Och i september varje år anordnas den magiska Kulturnatten.

Ut i naturen
De vackra naturreservaten kring Halmstad bjuder på storslagen natur med vidsträckta sanddyner, lummig lövskog, branta bergsluttningar och forsande vattenfall. Här finns något för alla, året runt. Vandra, spring, cykla, åk skridskor och paddla kanot.

Vill du ta ett dopp?
Det finns många fina badplatser i staden – allt från kilometerlånga sandstränder till klippbad och enskilda vikar. Välkända Tylösand är ett uppskattat badparadis som även erbjuder restauranger, konserter och evenemang.

Gågata i Halmstad - Piccolo Magnolia Bostad

Galleri

_____