fbpx

I centrala Vallentuna vid Åby Ängar pågår nu uthyrning av 157 hyresrätter i Tegelmästaren. Kvarteret består av yteffektiva lägenheter om 1-4 rum och kök.

Projekt

linje_sv

Tegelmästaren
Vallentuna

Oxelgatan/Häggatan

Område: Åby Ängar
Ägandeform: Hyresrätt
Antal bostäder: 157
Bedömd inflyttning: 2019
Arkitekt: ETTELVA Arkitekter

.

Samtliga bilder är visionsbilder och kan avvika från verkligheten

I centrala Vallentuna vid Åby Ängar pågår nu uthyrning av hyresrätterna i Tegelmästaren. Kvarteret består av yteffektiva lägenheter om 1-4 rum och kök, till största delen välplanerade ettor och tvåor.

Kvarteret Tegelmästaren får ett avskilt och öppet läge då kvarteret avslutar området mot söder. Skogsbacken i öster ger gården en härlig grönska och ett mjukt välkomnande intryck. På gården finns utrymme för rabatter på husens alla sidor som skapar en ombonad hemtrevlig miljö.

Lägenheterna
Lägenheterna är fint planerade med en genomgående hög standard med helkaklade badrum och parkettgolv. Nästan alla lägenheter får sin egen balkong eller uteplats. Under kvarteret byggs även ett garage.

Uthyrning pågår!
Nu har du möjlighet att söka lediga lägenheter i kvarteret Tegelmästaren via Bostadsförmedlingen i Stockholm. Inflyttning från juni 2019.

Nyttiga länkar

linje_sv

Området

linje_sv

Promenadavstånd till centrum, stationen och allt för din fritid

Från Tegelmästaren har du promenadavstånd till Vallentuna centrum med ett fyrtiotal butiker. Här finns också Vallentunas fina kulturhus med ett modernt bibliotek, utställningslokaler och flera scener.

Inom några hundra meter finns flera skolor och i Åby Ängar planeras en ny förskola.

Vid Vallentuna idrottsplats finns flera motionsspår, friidrottsanläggning och ishall. För dig som vill hålla igång med gym och simning så finns den högklassiga motionsanläggningen Gym och Sim på nära håll.

Runt om i Vallentuna kommun finns många spännande gårdar och gårdsbutiker som erbjuder närproducerad mat och lokalt hantverk. Lägg därtill vacker natur med många kulturminnen, härliga badplatser och fina golfbanor.

Roslagsbanan och Vallentuna station är endast ca 500 meter bort. Här tar du dig enkelt till och från Stockholm, utan att vara beroende av bil. Från Vallentuna station utgår även ett flertal busslinjer med vilka du når stora delar av Vallentuna och grannkommunerna.

Läs mer om Åby Ängar

Tegelslagaren
Magnolia Bostad utvecklar ytterligare ett område i Vallentuna – Tegelslagaren med 157 hyresrätter med en mix av yteffektiva ettor, tvåor och treor.

Läs mer om Tegelslagaren här 

Galleri

linje_sv

Närliggande projekt: