fbpx

I centrala Vallentuna vid Åby Ängar har Magnolia Bostad utvecklat Tegelslagaren, ett kvarter med hyresrätter.

Projekt

linje_sv

Tegelslagaren
Vallentuna

Område: Åby Ängar
Ägandeform: Hyresrätt
Antal bostäder: 157
Inflyttat: 2018/2019
Arkitekt: ETTELVA Arkitekter
Förvaltning och uthyrning: Riksbyggen
Status: Färdigställt

.

I centrala Vallentuna vid Åby Ängar har Magnolia Bostad utvecklat Tegelslagaren, ett kvarter med hyresrätter. Projektet är nu fullt uthyrt och inflyttat.

Området

linje_sv

Promenadavstånd till centrum, stationen och allt för din fritid

Från Tegelslagaren har du promenadavstånd till Vallentuna centrum med ett fyrtiotal butiker. Här finns också Vallentunas fina kulturhus med ett modernt bibliotek, utställningslokaler och flera scener.

Inom några hundra meter finns flera skolor och i Åby Ängar planeras en ny förskola.

Vid Vallentuna idrottsplats finns flera motionsspår, friidrottsanläggning och ishall. För dig som vill hålla igång med gym och simning så finns den högklassiga motionsanläggningen Gym och Sim på nära håll.

Runt om i Vallentuna kommun finns många spännande gårdar och gårdsbutiker som erbjuder närproducerad mat och lokalt hantverk. Lägg därtill vacker natur med många kulturminnen, härliga badplatser och fina golfbanor.

Roslagsbanan och Vallentuna station är endast ca 500 meter bort. Här tar du dig enkelt till och från Stockholm, utan att vara beroende av bil. Från Vallentuna station utgår även ett flertal busslinjer med vilka du når stora delar av Vallentuna och grannkommunerna.

Läs mer om Åby Ängar

Tegelmästaren
Magnolia Bostad har utvecklat ytterligare ett område i Vallentuna – Tegelmästaren med 157 hyresrätter med fokus på ettor och tvåor.

Läs mer om Tegelmästaren här 

Galleri

linje_sv

Närliggande projekt: