fbpx

I centrala Vallentuna vid Åby Ängar växer kvarteret Tegelslagaren fram med 157 hyresrätter. Kvarteret består av yteffektiva lägenheter om 1-3 rum och kök. I gatuplanet planeras två lokaler och under kvarteret byggs garage.

Projekt

linje_sv

Tegelslagaren
Vallentuna

Område: Åby Ängar
Ägandeform: Hyresrätt
Antal bostäder: 157
Bedömd inflyttning: 2018/2019
Arkitekt: ETTELVA Arkitekter
Förvaltning och uthyrning: Riksbyggen

.

Samtliga bilder är visionsbilder och kan avvika från verkligheten

I centrala Vallentuna vid Åby Ängar växer kvarteret Tegelslagaren fram med 157 hyresrätter. Kvarteret består av yteffektiva lägenheter om 1-3 rum och kök, till största delen välplanerade ettor och tvåor.

Kvarteret Tegelslagaren har en viktig och central plats i området med två små lokaler och en liten park. Med tegel i bottenvåningen och puts ovanför, har kvarteret en tidlös prägel.

På gården finns utrymme för rabatter med klätterväxter och flera träd som skapar en ombonad hemtrevlig miljö.

Lägenheterna
Lägenheterna är fint planerade med en genomgående hög standard med helkaklade badrum och parkettgolv. Nästan alla lägenheter får sin egen balkong eller uteplats. Under kvarteret byggs även ett garage.

Lediga lokaler
Samtliga hyreslägenheter är nu uthyrda. Om du är intresserad av kommersiella lokaler är du välkommen att kontakta förvaltaren Riksbyggen på 0771-860 860 alternativt hyresobjektsthlm@riksbyggen.se

Området

linje_sv

Promenadavstånd till centrum, stationen och allt för din fritid

Från Tegelslagaren har du promenadavstånd till Vallentuna centrum med ett fyrtiotal butiker. Här finns också Vallentunas fina kulturhus med ett modernt bibliotek, utställningslokaler och flera scener.

Inom några hundra meter finns flera skolor och i Åby Ängar planeras en ny förskola.

Vid Vallentuna idrottsplats finns flera motionsspår, friidrottsanläggning och ishall. För dig som vill hålla igång med gym och simning så finns den högklassiga motionsanläggningen Gym och Sim på nära håll.

Runt om i Vallentuna kommun finns många spännande gårdar och gårdsbutiker som erbjuder närproducerad mat och lokalt hantverk. Lägg därtill vacker natur med många kulturminnen, härliga badplatser och fina golfbanor.

Roslagsbanan och Vallentuna station är endast ca 500 meter bort. Här tar du dig enkelt till och från Stockholm, utan att vara beroende av bil. Från Vallentuna station utgår även ett flertal busslinjer med vilka du når stora delar av Vallentuna och grannkommunerna.

Läs mer om Åby Ängar

Tegelmästaren
Magnolia Bostad utvecklar ytterligare ett område i Vallentuna – Tegelmästaren med 157 hyresrätter med fokus på ettor och tvåor.

Läs mer om Tegelmästaren här 

Galleri

linje_sv

Närliggande projekt: