fbpx

I sydvästra Märsta, invid Valsta Centrum, har Magnolia Bostad producerat 42 yteffektiva lägenheter. Valsta kännetecknas av sitt mångsidiga utbud av aktiviteter, vilket har resulterat i ett mångkulturellt område med mycket liv och rörelse för alla, oavsett ålder och kön.

Projekt

linje_sv

Valsta Torg
Märsta

Valsta Torg
Område: Valsta centrum
Ägandeform: Bostadsrätt
Antal bostäder: 42
Inflyttning: 2015-2016

.

Samtliga bilder är visionsbilder och kan avvika från verkligheten

Lägenheterna

Samtliga lägenheter är yteffektiva, med stora ljusinsläpp och balkong. Lägenheterna längst upp har milsvid utsikt. De mindre lägenheterna om 2 rum och kök kommer i två storlekar, 33 respektive 36 kvm. De större lägenheterna har 4 rum och kök och är på totalt 71 kvm.

Lägenheterna är ljusa med högt och fint läge och kök från Ballingslöv. I badrum har du kakel och klinker.

Området
Valsta Centrum är under ombyggnation och omfattar – förutom nya bostäder – även ett uppfräschat centrum med allt ifrån mataffär och restaurang till offentlig service. Visionen är ett levande centrum med viktig närservice för Valsta.


Projekt

linje_sv

Valsta ligger i Sigtuna kommun, i sydvästra Märsta intill Mälaren. Med buss tar du dig till Märsta Station på bara 10 minuter och härifrån är det lätt att ta tåget in till Stockholm eller Uppsala samt direktbuss till Arlanda. Med cykel kan man på ca 30 minuter ta sig in till centrala Sigtuna.

Precis invid huset ligger entrén till Valsta Centrum som genomgår en omfattande renovering. Här kommer det att finnas mataffärer, restauranger samt offentlig service som bibliotek, medborgarkontor och vårdcentral. Asfaltsparkeringen framför huset görs om med ny park, nya parkeringsmöjligheter och ett nytt torg. 

I närheten finns fina promenad- och cykelvägar som tar dig till populära Steningebadet, Steninge slott, barockparken och småbåtshamnen.

Galleri

linje_sv

Närliggande projekt: