Vrakbåten,
Ystad

Kvarteret Vrakbåten är beläget 1,5 kilometer väster om Ystads stadskärna och några hundra meter från havet.

Några hundra meter till havet och närhet till härlig natur

Cirka 15 min med cykel till Ystads stadskärna

Närhet till förskola, skola och livmedelsbutiker

Samtliga bilder är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Projektfakta
Område: Ystad
Ägandeform: Hyresrätter
Antal bostäder: 224
Storlekar: 1-4 rok
Bedömd inflyttning: 2023

Intresseanmälan
Heimstaden är förvaltare och ansvarig för uthyrning.
Läs mer och anmäl ditt intresse på deras hemsida.

Fastighetsbyrån

_____

Välkommen på visning!

Just nu pågår försäljning av Fyren, välkommen förbi våra mäklare på visning.

Tid: Tisdagar kl 17.00-18.00
Plats: Fastighetsbyrån, Fredsgatan 4 i Nynäshamn

Anmäl ditt intresse genom att fylla i formuläret ovan eller kontakta våra mäklare för mer information om lägenheterna i Fyren.

Lägenhetsväljaren

_____

Hitta din bostad

I vår lägenhetsväljare kan du klicka dig runt och hitta en lägenhet som passar just dig. Här ser du också enkelt vilka lägenheter som är lediga och vilka som redan fått sig en köpare.

Området

_____

Med havet som granne

Kvarteret Vrakbåten är beläget halvannan kilometer väster om Ystads stadskärna några hundra meter från havet. Med fyra huskroppar formas en gemensam gård, skyddad från väder och vind och med fina utblickar mot omgivningen. I det flacka landskapet skjuter husen upp i sex våningar och många av lägenheterna får en fantastisk havsutsikt.

Gården – en plats för avkoppling 

Husens entréer är belägna in mot gården och gården kan därför också sägas vara de boendes eget torg och gemensamma uterum. På gården finns sittgrupper, lekredskap och en paviljong med pergola för cykelförvaring och annat. Några träd bidrar till grönskan och skapar trevliga rum, plats för avkoppling och svalkande halvskugga vid riktigt varma dagar.

Runtom husen finns det uteplatser för lägenheterna belägna i markplanet vilket ger liv och rörelse till gårdsmiljön. Uteplatserna känns samtidigt privata genom att de kringgärdas av murar eller häckar och är placerade något högre än den omgivande gården.

Hus med omtanke om naturen – och dig

Husen har fasad i tegel och trä – mer tegel utåt för att stå emot havsvindarna och mer trä inåt för att skapa en varmare och mjukare karaktär. Gården är hjärtat och den varma karaktären skapas av färgsättningen och av de naturliga materialen tegel och trä ihop med växtligheten.

Parkeringsmöjligheter

Parkeringsplatser hittar man på utsidan av husen. Öster om husen finns en mindre lokalgata som förbinder Erik Dahlbergsgatan med ett parkeringsdäck i två plan i söder.  Väster om kvarteret finns en gång- och cykelväg som tar dig ned till havet på några minuter.

Lägenheterna

_____

Hem att trivas i

De cirka 224 lägenheterna finns i olika storlekar, från små och yteffektiva ettor upp till de största lägenheterna om fyra rum och kök. Lägenheterna finns i olika storlekar, från små och yteffektiva ettor upp till de största lägenheterna om fyra rum och kök. Samtliga lägenheter är fullt utrustade med bland annat diskmaskin, bra förvaring och funktionella arbetsytor i köket. I de helkaklade badrummen finns din egen tvättmaskin och torktumlare, alternativ kombimaskin, samt glasad duschvägg och handdukstork.

Samtliga rum har genomgående ekparkett och ljusa väggar, vilket bidrar till ett fint ljusflöde och en bra grund för att komplettera med inredning och göra det till ditt personliga hem.

Film

_____

”Fyren gör en redan intressant plats ännu mer dramatisk”

Hör Ori Merom och Ari Leinonen på Scheiwiller Svensson arkitektkontor berätta om ett extraordinärt projekt i Nynäshamn.