Brygghuset
Brygghuset Sundbyberg

I hjärtat av Ursvik

I hjärtat av populära Ursvik bygger vi stilrena, ljusa och välplanerade hyresrätter i olika storlekar. Allt från kvadratsmarta 1:or till rymliga och familjevänliga 4:or. Här bor du ett stenkast från Ursviks Torg och den nya stationen för Tvärbanan som beräknas vara färdig 2023. Visst låter det bekvämt? På entréplan planerar vi stora inglasade lokaler mot gatan som ger liv och rörelse i kvarteret. Här kommer även förskolan Tellusbarn att flytta in.

Kommande
Område
Ursvik, Sundbyberg
Visa på karta
Hyresrätter
380 lägenheter
Förskola
Plats för 75 barn
Inflyttning
2023/2024
Arkitekt
Lindberg och Stenberg
Heimstaden är förvaltare och ansvarig för uthyrning av bostäder och lokaler. Läs mer och anmäl ditt intresse på deras hemsida. Samtliga bilder är visionsbilder och kan avvika från verkligheten

Hem som förenklar vardagen

Bostäderna i vårt nya kvarter är genomtänkta in i minsta detalj för att förenkla vardagslivet. Köken har smarta förvaringslösningar och badrummen är helkaklade med handdukstork och tvättavdelning, så du slipper springa upp och ned till tvättstugan.

De allra flesta bostäder har balkong mot gatan eller den gröna innergården. Köp med dig något gott från kvartersbageriet och njut av en solig fika på balkongen.

Under mark bygger vi ett garage för både bilar och cyklar. På entréplan gör vi plats för lokala verksamheter samt förskolan Tellusbarn. Kvarterets portiker släpper in ljus på gården, skapar tillgänglighet för bekväm sophantering med sopsug och har dessutom smyckats med belyst konst. Allt för att skapa ett tryggt och trivsamt kvarter som får dig och dina grannar att känna er som hemma.

Självklart tar vi även ansvar för miljön och har därför valt att klä taket med solpanel och miljöcertifiera vårt kvarter enligt miljöbyggnad Silver.

Planering

Just nu planer vi projektet

Byggstart

Nu har vi satt spaden i backen

Uthyrningsstart

Nu släpper vi de första lägenheterna

Inflyttning

Dags att flytta in!

Byggnationen är igång

Äntligen har vi dragit igång med byggnationen av Brygghuset. Tillsammans med Heimstaden utvecklar vi ett kvarter med cirka 380 hyresrätter samt lokala verksamheter och en förskola i entréplan. Kvarteret har ett strålande läge intill Ursviks torg och den nya stationen för tvärbanan som beräknas vara färdig 2022.

Vårt nya kvarter växer fram i hjärtat av Ursvik – en levande och dynamisk stadsdel med butiker, skolor, träning och all tänkbar service. Men också närhet till sköna rekreationsområden och naturreservat.

Stolt sponsor av Sundbybergs IK Fotboll

Klicka på länken nedan för att läsa mer om vårt engagemang för svensk tjej- och damfotboll. Ladda också gärna ned fotbollsrapporten där vi har låtit våra klubbar komma till tals och berätta om sin vardag och sina behov.

Läs mer