fbpx

I centrala Ängby kommer vi att uppföra hyresrätter med centralt och stationsnära läge. Härifrån tar du dig lätt till knutpunkterna Arlanda, Uppsala och Stockholm.

 

Projekt

linje_sv

Ångloket
Knivsta

Område: Ängby
Ägandeform: Hyresrätt
Antal bostäder: 413
Bedömd inflyttning: Från 2024
Arkitekt: OWC
Uthyrning: Meddelas senare

.

Samtliga bilder är visionsbilder och kan avvika från verkligheten

I kvarteret Ångloket bor du nära staden, naturen – och hela världen. Bara några minuter från ditt nya hem ligger Knivsta centrum och tågstationen. Härifrån pendlar du smidigt till jobbet i Uppsala eller Stockholm. Och ska du vidare ut i världen når du Arlanda på bara 8 minuter.

Knivsta är en av de snabbast växande kommunerna i Sverige. Det är en ort med nybyggaranda och stark identitet. En plats där många vill bo. I centrala Ängby växer vårt nya kvarter Ångloket fram med moderna och yteffektiva hyresrätter på ett strålande läge.

Inflyttning är planerad att påbörjas 2024.

Är du intresserad av en bostad?

Anmäl intresse för mer information om projektet.


              

Är du intresserad av en bostad?

Anmäl intresse för mer information om projektet.


              

Området

linje_sv

Kom närmare

I kvarteret Ångloket bor du nära Knivsta centrum med butiker, caféer, restauranger, kultur, shopping, service, skolor och omsorg.

Samtidigt har du promenadavstånd till vacker natur med badsjöar, svampskogar och skidleder. Genom kommunen slingrar sig även Upplandsleden som bjuder på varierad vandring genom skog och öppna marker.

Knivsta har dessutom ett strålande pendlarläge. Bara några få minuter från din port ligger Knivsta station och härifrån tar det endast 8 min till Arlanda, 10 min till Uppsala och ca 30 min till Stockholm C.

Galleri

linje_sv

Uthyrningsprocessen

linje_sv

Så förmedlas våra hyresrätter

Uthyrningen av våra hyresrätter förmedlas normalt av den aktuella fastighetsägaren eller via den kommunala bostadsförmedlingen på orten.

Så snart vi har mer information kommer det att publiceras på hemsidan.

Närliggande projekt: