fbpx

Brygghuset,
Ursvik

I hjärtat av populära Ursvik bygger vi stilrena, ljusa och välplanerade hyresrätter i olika storlekar. Allt från kvadratsmarta 1:or till rymliga och familjevänliga 4:or. Här bor du ett stenkast från Ursviks Torg och den nya stationen för Tvärbanan som beräknas vara färdig 2022. Visst låter det bekvämt?

På entréplan planerar vi stora inglasade lokaler mot gatan som ger liv och rörelse i kvarteret. Vad flyttar in här – en cykelverkstad, en blomsterhandel eller kanske ditt nya favoritcafé?

Samtliga bilder är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Projektfakta
Område: Ursvik, Sundbyberg
Ägandeform: Hyresrätter
Antal bostäder: 380
Inflyttning: 2023/2024
Arkitekt: Lindberg och Stenberg

INTRESSEANMÄLAN

Heimstaden är förvaltare och ansvarig för uthyrning av bostäder och lokaler. Läs mer och anmäl ditt intresse på deras hemsida. Klicka här 

Projektet

_____

Hem som förenklar vardagen

Bostäderna i vårt nya kvarter är genomtänkta in i minsta detalj för att förenkla vardagslivet. Köken har smarta förvaringslösningar och badrummen är helkaklade med handdukstork och tvättavdelning, så du slipper springa upp och ned till tvättstugan.

De allra flesta bostäder har balkong mot gatan eller den gröna innergården. Köp med dig något gott från kvartersbageriet och njut av en solig fika på balkongen.

Under mark bygger vi ett garage för både bilar och cyklar. På entréplan gör vi plats för lokala verksamheter och en förskola. Kvarterets portiker släpper in ljus på gården, skapar tillgänglighet för bekväm sophantering med sopsug och har dessutom smyckas med belyst konst. Allt för att skapa ett tryggt och trivsamt kvarter som får dig och dina grannar att känna er som hemma.

Självklart tar vi även ansvar för miljön och har därför valt att klä taket med solpanel och miljöcertifiera vårt kvarter enligt miljöbyggnad Silver.

Spadtag

_____

Byggnationen är igång

Äntligen har vi dragit igång med byggnationen av Brygghuset. Tillsammans med Heimstaden utvecklar vi ett kvarter med cirka 380 hyresrätter samt lokala verksamheter och en förskola i entréplan. Kvarteret har ett strålande läge intill Ursviks torg och den nya stationen för tvärbanan som beräknas vara färdig 2022.

Vårt nya kvarter växer fram i hjärtat av Ursvik – en levande och dynamisk stadsdel med butiker, skolor, träning och all tänkbar service. Men också närhet till sköna rekreationsområden och naturreservat.