Lommarstranden
Lommarstranden Norrtälje

Bo granne med vågkluck och blåbärsris

Att bo i Lommarstranden är att leva med naturen inpå knuten. Här blickar du ut mot skogen från ditt sovrumsfönster och kan när du vill kliva rätt ut i det gröna. Norrtäljes nya stadsdel växer fram med strålande läge – alldeles intill sjön Lommaren och knappt 2 kilometer från Norrtälje centrum. I Lommarstranden planerar Magnolia Bostad två hyresrättsprojekt för små och stora familjer – Campusspejarna och Utblickarna kv 8.

Kommande
Område
Lommarstranden, Norrtälje
Visa på karta
Ägandeform
Hyresrätter
Antal bostäder
231
Inflyttning
Preliminärt 2028
Arkitekt
ÅWL
Samtliga bilder är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.
Planering

Förberedelser inför byggstart pågår.

Byggstart

Spaden i backen, nu börjar vi bygga.

Uthyrningsstart

Nu släpper vi lägenheterna – hitta din drömbostad.

Inflyttning

Välkommen hem till dig!

Här bygger vi din framtid

Lommarstranden är ett tidigare militärområde som nu ska omvandlas till ett naturnära och familjevänligt bostadsområde. I stadsdelen planeras sammanlagt 1 200 bostäder med en stor variation av bostadsformer och upplåtelseformer. Men även förskolor och äldreboenden.

Området växer fram med stor omsorg om de yngsta invånarna. För att skapa en trygg miljö där barnen kan leka fritt är ambitionen att Lommarstranden ska bli så fri från biltrafik som möjligt. Mellan husen planeras lekmiljöer och parker som bjuder in till fantasi, kreativitet och äventyr.

Närheten till sjön Lommaren sätter blåkant på vardagen – året runt. Sommartid kan du fiska, vandra och paddla vid sjön men också ta sköna dopp från sandstränder, bryggor och klippor. Vintertid kan du spänna på dig skridskorna eller långfärdsskidorna och njuta av det vackra snölandskapet.

Lommarstranden tur och retur
Det är enkelt att ta dig till och från ditt nya hem. Redan idag passerar busslinje 656 söder om området med närmaste hållplats vid Vakten. Linjen tar dig till centrum och Norrtälje busstation. Om du vill kan du även ställa bilen vid pendlarparkeringen Campus Roslagen och därifrån kan du enkelt fortsätta med buss till bl a Stockholm och Uppsala.

På bekvämt cykelavstånd ligger Campus Roslagen och Norrteljeporten med matbutiker, restauranger, shopping och all tänkbar service. Trampar du några minuter till når du strax Norrtäljes mysiga stadskärna.

 

Hem för hela livet

Utblickarna kv 8
Utblickarna ligger i kvarter 8, det sydligaste kvarteret uppe på höjden i området med fina utblickar mot bland annat sjön Lommaren i norr. Projektet består av två huskroppar med 7 våningar och totalt cirka 100 lägenheter. Här erbjuder vi allt från kvadratsmarta 1 rok till familjevänliga 4 rok.

Campusspejarna
Campusspejarna ligger mitt i området i direkt anslutning till Noden, med goda parkeringsmöjligheter. Projektet består av tre huskroppar med 5–6 våningar och 131 lägenheter. Här finns framför allt 1–2 rok för de mindre hushållen, men även 3–4 rok för växande familjer. De allra flesta bostäder har balkong och en del har även gemensam loftgång.

 

Det här kan du se fram emot

Nära skog, stad och service

Promenad- och cykelavstånd till Norrtälje centrum

Miljöcertifierade hus

Förskola och äldreboende planeras i området

Närhet till sjön Lommaren

Är du intresserad av en bostad?

Anmäl intresse för mer information om projektet.