Ångbåten
Ångbåten Landskrona

Pittoreskt. Charmigt. Havsnära.

Tänk dig att börja dagen med ett morgondopp i havet och sedan avsluta den med en middag i solnedgången på någon av hamnens alla mysiga krogar. I Strandstaden i Norra Borstahusen bor du i en pittoresk kustmiljö med naturen inpå knuten. Här bor du med cirka 5 minuters promenad till havet. Här planerar vi två etapper med allt från yteffektiva 1:or om 40 kvadrat för dig som letar efter din första lägenhet till rymliga 5: or om 127 kvm för växande familjer.

Kommande
Område
Borstahusen, Landskrona, Landskrona
Visa på karta
Antal
111 (67 st. etapp 1, 44 st. etapp 2
Ägandeform
Bostadsrätter
Storlek
1–5 rok (40 - 127 kvm)
Säljstart
Q3 2023 (etapp 1)
Inflytt
Preliminär inflyttning Q4 2025
Arkitekt
Magnolia Bostad

Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse

Hitta hem vid kusten

Strax norr om Landskrona ligger den mysiga stadsdelen Norra Borstahusen som växer så det knakar. Den sista etappen i Norra Borstahusen kallas Strandstaden och växer fram på samma plats där de första hålen på golfbanan i Borstahusen tidigare låg. I området planeras sammanlagt 550 bostäder med en småskalig och variationsrik karaktär.

Här bygger vi 110 stycken bostadsrätter i fyra hus om 4-5 våningar. I Norra Borstahusen bor du nära naturen men också nära allt som förenklar vardagen – förskola, skola, matbutiker, bra kommunikationer och annan tänkbar service. Vill du in till Landskrona hoppar du enkelt på bussen som går flera gånger i timmen. I närheten av ditt nya hem finns även en mysig småbåtshamn och restauranger. Strax intill våra bostäder växer det fram ett stort parkområde och direkt söder om husen ligger Internationella Engelska Skolan, Borstahusens idrottshall samt Ulkavallen IP. För golffantasten är det ett optimalt boende med bara 500 meter till Landskrona Golfklubb.

 

Planering

Förberedelser inför byggstart pågår.

2022
Säljstart

Nu pågår försäljningen av lägenheterna – hitta din drömbostad!

Q3 2023
Byggstart

Spaden i backen, nu börjar vi bygga.

Årsskiftet 2023/2024
Tillval

Hur vill du inreda ditt hem?

Besiktning

Slutbesiktning genomförs av oberoende besiktningsman.

Avtal

Dags att signera – och lägenheten är din.

Inflyttning

Välkommen hem till dig!

Q4 2025