Magnolia Bostads lobby

Kom in och känn dig som hemma!

Vår lobby på Sturegatan 6 i Stockholm är mer än bara en reception och ett skyltfönster. Den är också en levande mötesplats för såväl bostadsköpare som samhällsdebattörer, politiker och människor i branschen. Här bjuder vi in till frukostseminarier, utställningar och event. Välkommen in för att prata bostäder med oss!

Frågor som rör utformningen av morgondagens samhälle engagerar många – hur vi vill leva, bo och umgås i framtiden. Vår ambition är därför att göra lobbyn till något mer än bara ett skyltfönster.

Öppettider

Vill du prata bostäder med oss? Varmt välkommen in på en kaffe i lobbyn. Du når oss också på 08-470 50 80.

Måndag–fredag: kl 08–17
Lördag–söndag: Stängt

Sturegatan 6, Stockholm

Den hållbara trästaden

Att bygga hållbart är idag en självklarhet, våra bostäder och stadsdelar ska vara ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbara. Att bygga i trä ger mindre klimatpåverkan. Speciellt om man har kontroll över hela processen från skog till färdiga hus.

Magnolia Bostad och Derome samarbetar kring visionen om att utveckla den hållbara trästaden. Med utgångspunkt i innovativt och hållbart träbyggande skapar vi klimatfördelar och samhällsnytta i de kommuner där vi verkar. Läs mer på trastaden.se.

Upptäck vår gemensamma utställning ”Den hållbara trästaden” i Magnolia Bostads studio, en trappa ner från lobbyn. Varmt välkommen in!

Mer att uppleva i lobbyn

På plats i lobbyn kan du titta närmare på den stående utställningen Hitta hem med Magnolia där du bland annat kan se våra inredningskoncept och lära dig mer om trygghetspaketet.

Vi har även aktuella bostadsprojekt som modeller, i skyltfönster och tittskåp.