fbpx

Gyllehemmet, Borlänge

I hjärtat av Borlänge bygger vi Gyllehemmet – en samhällsfastighet med trygghetsbostäder samt lokaler för vård- och omsorgsboende, förskola, dagverksamhet och hemtjänst. Utanför dörren finns gemensamma gårdsytor med odlingslådor, promenadstråk, lekplats och grill. En grön oas för gemenskap över generationsgränserna. Inflyttning är planerad till 2022

Bara 2 km till Borlänge centrum

Goda kommunikationer

Gröna gårdsytor med odling, lekplats och grill

Gemensamma funktioner som storkök och gym

Projektfakta

Område: Borlänge
Ägandeform: Vård- och omsorgsboende, trygghetsboende, hemtjänst och dagverksamhet samt förskola

Borlänge kommun

Samtliga bilder är visionsbilder och kan avvika från verkligheten.

Anmäl ditt intresse för trygghetsbostäder i Gyllehemmet

  Önskemål om lägenhetens storlek
  Önskar hyra parkeringsplats

  Magnolia Bostads behandling av dina personuppgifter

  Kontakt gällande uthyrning:henrik.bark@magnoliabostad.se.

  Huset och lägenheterna

  _____

  En plats där generationer möts

  Gyllehemmet samlar flera av kommunens verksamheter under samma tak. Platsen växer fram till ett välkomnande kvarter för alla åldrar – unga och gamla i en härlig mix. På den lummiga innergården möts människor över generationsgränserna. Påtar i odlingslådorna, spelar fotboll eller dukar upp till grillfest. Till huset hör även ett gemensamt storkök. Äldreboendet har dessutom en spa-avdelning med gym och bastu. Det kallar vi vardagslyx!

  Kvarterets arkitektur och byggnadshöjd samspelar med intilliggande bebyggelse. Hur är lägenheterna – Rymliga, stora fönster, högt i tak, gemensamhetsutrymmen?

  Området

  _____

  Allt du behöver finns på nära cykelavstånd

  Kvarteret växer fram ca 2 km söder om Borlänge centrum, nära till buss och riksväg 70. Härifrån är det enkelt att promenera och cykla dit du ska. För att uppmuntra till klimatsmarta resor planerar vi gott om cykelparkeringar under tak. Vad kan vi säga mer om området?